Libnet.ro
UNICEF

07:00

ALEGERI PARLAMENTARE. Ce se va intampla cu parlamentarii care nu au loc pe scaunele din Parlament. Dragnea a gasit solutia

Antena3 Antena3,
ALEGERI PARLAMENTARE. Ce se va intampla cu parlamentarii care nu au loc pe scaunele din Parlament. Dragnea a gasit solutia

USL a castigat alegerile detasat in 25 de judete, acolo unde social-liberalii au terminat numaratoarea voturilor. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea spune ca potrivit numaratorii paralele, USL a obtinut. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi LISTA NOILOR PARLAMENTARI din fiecare judet.

Romania libera prezinta listele candidatilor care au castigat un mandat de parlamentar in urma alegerilor din 9 decembrie. Lista se actualizeaza pe masura ce apar rezultatele finale din fiecare judet. ALBA Camera Deputatilor Colegiul Nr. 1 - Calin Potor USL)Colegiul Nr. 2 - REDISTRIBUIREColegiul Nr. 3 - Dan Coriolan Simedru USL)Colegiul Nr. 4 - REDISTRIBUIREColegiul Nr. 5 - Ioan Dirzu USL) Senat Colegiul Nr. 1 - Teodor Atanasiu USL)Colegiul Nr.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Suceava: USL castiga 12 din 14 colegii; ARD va avea doi ...

USL a castigat in judetul Suceava, cu peste 50% din voturi, noua colegii de deputat si trei de senator, iar in urma redistribuirii si infiintarii de doua noi posturi de deputat ARD va obtine doi deputati si un senator, in timp ce PPDD va obtine un post de deputat, informeaza Mediafax. Potrivit datelor finale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) Suceava, USL a castigat la Camera Deputatilor 59,41 la suta din voturi, ARD a obtinut 23,13 la suta din voturi, iar PPDD are 11,82 la suta din .

Alegeri parlamentare 2012. Nereguli si incidente la sectiile de votare din tara

Mai multe incidente in derularea procesului electoral s-au inregistrat duminica dimineata, in primele ore de la deschiderea urnelor pentru alegerile parlamentare. La Ploiesti, un alegator a facut stop cardiac intr-o sectie de votare si a murit; la Pitesti, o femeie a fost muscata de un caine in fata sectiei de votare, iar presedintele si loctiitorul unei sectii de votare din localitatea clujeana Unguras s-au rasturant cu masina in timp ce mergeau sa deschida sectia.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Paleologu: Am intrat in Parlament pe usa din dos a ...

Theodor Paleologu anunta ca a intrat in Parlament pe usa din dos a redistribuirii, el sustinand ca ar fi refuzat mandatul daca nu ar fi increderea a aproape 7. 000 de oameni din colegiu, potrivit Mediafax. Nu am castigat, ci am intrat in Parlament pe usa din dos a redistribuirii. As refuza mandatul, daca n-ar fi increderea a aproape 7000 de oameni din colegiu si a celor foarte multi din intreaga tara care isi doresc o voce impotriva urgiei USL-iste, .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Chiliman: Am castigat toate mandatele din Sectorul 1 - ...

Primarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminica seara, ca USL a castigat toate mandatele de parlamentar din sector, respectiv patru de deputati si doua se senatori, potrivit Mediafax. Ne-am facut datoria. Am castigat toate cele sase mandate - patru de deputati si doua de senatori - din Sectorul 1. A fost o lupta grea, dar pe care am reusit sa o castigam, a afirmat Chiliman. El a precizat ca scorul USL este de peste 60%. Rezultatul ne .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cluj. Nici un alegator nu a venit la vot in comuna Alunis.

Doua sectii de votare din comuna clujeana Alunis nu au inregistrat, duminica, pana la ora 10. 00, nici un votant, in timp ce la sectia de la Piatra Fantanele, judetul Bistrita-Nasaud, au votat, pana la pranz, doua persoane, care au parcurs pe jos cinci kilometri, prin viscol si zapada, informeaza Mediafax. Presedintele Biroului Electoral Judetean BEJ) Cluj, judecatorul Monica Trofin, a declarat, duminica, la raportarea prezentei la vot, ca in mediul rural din judet .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Candidatii USL, pe primul loc in noua din zece ...

Candidatii USL Arad s-au clasat primii in noua colegii din cele zece din judet, in patru din ele USL castigand in mod direct, celelalte mandate, intre care si cele pentru care au candidat Mihai Razvan Ungureanu, Traian Igas si Gheorghe Seculici, urmand sa intre la redistribuire, arata datele finale. Potrivit rezultatelor finale date publicitatii de Biroul Electoral Judetean BEJ) Arad, USL a obtinut, in medie, aproximativ 47 la suta din voturile aradenilor .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Prahova: Aproximativ 100 de sectii FARA energie electrica, ...

Alimentarea cu energie electrica este intrerupta, duminica seara, in aproximativ 100 de sectii de votare din 26 de localitati din judetul Prahova afectate de viscol, astfel ca votarea se desfasoara la lumina lumanarilor, felinarelor sau lanternelor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Barbat de 61 de ani, MORT la iesirea dintr-o sectie de votare din ...

Un barbat in varsta de 61 de ani din localitatea doljeana Intorsura a murit, duminica, la scurt timp dupa ce a votat, el prabusindu-se in apropierea sectiei de votare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut loc la sectiile de votare Barbatul a mers, duminica dupa-amiaza, la sectia de votare 378 din localitatea .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Trasculescu: Sunt un om liber, am votat cu gandul la UE.

Fostul deputat PDL de Vrancea Alin Trasculescu, cercetat pentru fapte de coruptie si eliberat din arest vineri, a votat, duminica, cu gandul la un viitor european, informeaza Mediafax. Fostul deputat Alin Trasculescu a votat la Suraia, unde candideaza pentru un loc de deputat, venind insotit de cativa oameni din echipa sa de campanie. Politicianul a ramas fara sustinerea PDL in urma scandalului de coruptie in care este implicat. Sunt un om liber si am votat la .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )