Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liviu Dragnea, despre operatia premierului: Este nevoie de o perioada de recuperare, de trei sau patru saptamani. Zilnic trebuie sa faca exercitii

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre operatia premierului: Este nevoie de o perioada de recuperare, de trei sau patru saptamani. Zilnic trebuie sa faca exercitii

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat ca premierul are nevoie de o perioada de recuperare de cel mult patru saptamani, confirmand spusele doctorului Bogdan Codorean. Social-democratul spune ca. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre operatia premierului: Sanatate si ligamente intregi! N-as pune plecarea pe seama niciunei strategii (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit dupa votul parlamentarilor cu privire la pensiile speciale si despre numele sau implicat in dosarul lui Mihail Vlasov, Gorghiu spune ca sunt in calitate de martor intr-un dosar, ma.

Tatiana Niculescu Bran, despre operatia premierului: M-as fi asteptat ca un om politic care a introdus cardul de sanatate sa se opereze la genunchi in tara lui

Fosta purtatoare de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, a comentat pe pagina personala de Facebook faptul ca premierul a plecat in Turcia sa se opereze. Aceasta semnaleaza contradictia.

Liviu Dragnea: Victor Ponta va avea nevoie de o perioada de recuperare de trei sau patru saptamani

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat PSD) Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Botosani, ca premierul Victor Ponta va avea nevoie de o perioada de recuperare de pana la patru saptamani, transmite Agerpres. Dragnea a precizat ca seful Executivului se afla in imposibilitatea de a pune piciorul operat in pamant si acuza dureri foarte mari. El sustine ca interventia chirurgicala din Turcia a fost grea si complexa si ca a fost un succes.

Liviu Dragnea, declaratii despre starea de sanatate a premierului dupa vizita in Turcia

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri, ca premierul Victor Ponta va avea nevoie de o perioada de recuperare de pana la patru saptamani.

VIDEO Pamflet muzical cu dedicatie pentru Victor Ponta. Ansamblul Liviu Dragnea din Teleorman: Da la cluburi in Dubai, Viorele, Viorele, la duba cu saij da cai

Facemvirale. ro, un serviciu multimedia de marketing, publicitate si promovare online, a lansat zilele trecute un pamflet muzical in care il ironizeaza pe premierul Victor Ponta, urmarit penal in dosarul Turceni - Rovinari pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani. Realizatorii au folosit melodia Fire-ai tu sa fii de murg a cantaretului de muzica populara Liviu Vasilica, originar - asemenea lui Liviu Dragnea - din Teleorman, punandu-i insa versuri in care fac referire la situatia premierului.

Intalnire George Maior cu Liviu Dragnea. La meci

Numarul doi din PSD, Liviu Dragnea si fostul sef al SRI, George Maior, s-au intalnit, sambata, la Belfast pentru a vedea meciul dintre Irlanda de Nord si Romania, transmite GSP care a publicat, in editia de sambata si o fotografie cu cei doi. Intalnirea este cu atat mai interesanta cu cat Maior nu este cunoscut drept un impatimit al fotbalului.

VIDEO Liviu Dragnea l-a vizitat pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul detinut de un prieten al lui Erdogan

Fostul ministru si presedinte executiv al PSD Liviu Dragnea l-a vizitat, marti, in jurul orei pranzului, pe premierul Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde acesta a fost operat la genunchi, relateaza Romania Libera.

Liviu Dragnea l-a vizitat pe premierul Ponta la spitalul din Istanbul

Fostul ministru si presedinte executiv al PSD Liviu Dragnea l-a vizitat, marti, pe premierul Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde acesta a fost operat la genunchi, relateaza Romania Libera preluata de.

intalnire George Maior cu Liviu Dragnea, la meciul Irlanda de Nord - Romania

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, si fostul sef al SRI, George Maior, s-au intalnit, sambata, la Belfast pentru a vedea meciul dintre Irlanda de Nord si Romania, transmite GSP care a publicat, in editia de sambata si o fotografie cu cei doi.

Ce spune Tariceanu despre operatia la care va fi supus Victor Ponta

Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca interventia chirurgicala la genunchi la care va fi supus premierul Victor Ponta este mai usoara decat operatia prin care a trecut el, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )