Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liviu Dragnea il ironizeaza pe Victor Ponta: Nu fac niciodata greseala sa spun ca am personalitate dubla

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea il ironizeaza pe Victor Ponta: Nu fac niciodata greseala sa spun ca am personalitate dubla

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, la Adevarul Live, ca are o dubla calitate, de deputat si sef de partid, nu o personalitate dubla. Aluzia facuta de Dragnea vizeaza mai multe declaratii ale premierului Ponta, politician care facea diferenta intre calitatea sa de membru al Guvernului si cea deputat cand e vorba de emiterea unei pareri asupra unui proiect de lege. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Eu nu fac greseala sa spun ca am dubla personalitate, in plen deputat si afara presedinte de partid

Presedintele interimar al PSD a afirmat miercuri la Adevarul Live, raspunzand unei intrebari, ca el nu face niciodata greseala de a spune ca are o personalitate dubla - in Parlament deputat si afara presedinte de partid. Amintim ca premierul Victor Ponta le-a spus jurnalistilor in luna aprilie, cand a fost intrebat despre pensiile speciale, in calitate de deputat, ca el nu este deputat, ci presedinte PSD si prim-ministru.

Liviu Dragnea: M-am vazut azi cu Ponta, de ziua lui; vrea sa ramana la conducerea Guvernului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca s-a intalnit cu premierul Victor Ponta duminica, de ziua de nastere a acestuia, si ca au discutat teme legate de partid, Dragnea adaugand ca Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului, transmite Agerpres.

Victor Ponta: Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, am invatat din greseli si am cerut iertare cand am gresit

Premierul Victor Ponta a multumit duminica, pe contul de Facebook, tuturor celor care i-au spus la multi ani cu ocazia zilei sale de nastere si tuturor celor care i-au transmis un gand bun cu aceasta ocazie. Seful.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nimeni din Coalitie nu va vota motiunea de cenzura/ Guvernul Ponta nu va cadea/ Victor Ponta mi-a spus ca isi doreste sa ramana prim-ministru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este in aceasta seara invitatul lui Mihai Gadea la Antena 3. Dragnea spune ca nimeni din PSD nu se gandeste sa-i ceara demisia lui Victor Ponta, ca actualul guvern are o sustinere solida in partid si ca nimeni din Coalitia de guvernare, UNPR si ALDE, nu vor vota motiunea de cenzura initiata de Opozitie. Intrebat de MIhai Gadea daca Robert Negoita este propunerea PSD pentru sefia Capitalei, Dragnea spune ca partidul nu are o solutie deocamdata.

Liviu Dragnea: M-am intalnit cu Victor Ponta azi, de ziua lui. I-am urat lucruri bune

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa o intrevedere cu lideri ai partidului la sediul PSD, ca s-a intalnit in cursul zilei cu premierul Victor Ponta, de ziua de nastere a.

Victor Ponta, avertisment pentru Robert Negoita: E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?

Premierul Victor Ponta i-a dat miercuri un avertisment lui Robert Negoita, cel care si-a anuntat ieri candidatura la sefia PSD si i-a criticat pe premier si pe Liviu Dragnea pentru scandalurile penale in care sunt implicati. E riscant sa vorbeasca de dosarul meu sau al lui Dragnea. Daca maine e el, ce va mai zice?, a spus Ponta, zambind.

Liviu Dragnea: Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca s-a intalnit cu premierul Victor Ponta duminica, de ziua de nastere a acestuia, prilej cu care Ponta a subliniat ca vrea sa ramana in fruntea Guvernului.

Ce spune Dragnea despre un Guvern FARA Victor Ponta

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, ca daca se va pune problema schimbarii lui Victor Ponta de la conducerea Executivului ca partidul va reactiona si va decide daca se va ajunge in aceasta situatie.

Ponta, despre candidatura lui Negoita la sefia PSD: I-am spus ca este riscant sa vorbeasca de mine si de Liviu Dragnea. Daca maine este el?

Fostul lider al PSD, premierul Victor Ponta, a spus ca a vorbit cu Robert Negoita despre candidatura sa la sefia PSD, aratandu-se deranjat de faptul ca acesta a vorbit despre problemele sale si ale lui Liviu Dragnea cu legea.

Politic Show: PNL lucreaza temeinic la esecul motiunii de cenzura; Cand va fi discutat proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari; Lupta pentru sefia PSD. Liviu Dragnea omoara, din fasa, orice opozitie

Ce spune Predoiu despre alegerea PSD de a-l sprijini in continuare pe Ponta Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca alegerea PSD de a sustine in continuare Guvernul Ponta este. De ce se tine PSD scai de scaunul lui Victor Ponta Social-democratii au votat, in unanimitate, sa-l sustina pe Victor Ponta in fruntea Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )