Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liviu Dragnea promite modernizarea stadionului din Targu Jiu, o investitie evaluata la 20 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea promite modernizarea stadionului din Targu Jiu, o investitie evaluata la 20 de milioane de euro

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de Compania Nationala de Investitii CNI), transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Campanie electorala: Dragnea promite 20 de milioane de euro pentru stadionul din Targu Jiu

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de CNI, informeaza Mediafax.

Liga I: FC Vaslui- Pandurii Targu Jiu, scor 1-0

FC Vaslui a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, intr-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I, relateaza Mediafax. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Antal,.

Victor Ponta: Anuntul privind o eventuala candidatura a mea la Presedintie il voi face la Targu Jiu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca anuntul privind o eventuala candidatura a sa la Presedintie il va face la Targu Jiu, oras care l-a trimis in Parlament.

Antonescu: Sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei/ Ponta: Anuntul privind o eventuala candidatura a mea la Presedintie il voi face la Targu Jiu

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, intr-o interventie la un talk-show tv, ca este o chestiune de rationalitate politica din partea celor care nu sunt azi cu PSD ca sa faca ce se poate pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei, relateaza Mediafax. In schimb, presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca anuntul privind o eventuala candidatura a sa la Presedintie il va face la Targu Jiu, oras care l-a trimis in Parlament.

Liviu Dragnea, baron de Teleorman

Liviu Dragnea a condus judetul Teleorman, din functia de prefect si mai apoi de presedinte al Consiliului Judetean, mai bine de 12 ani. 12 ani in care a reusit sa construiasca in Teleorman o adevarata caracatita la nivel administrativ si de afaceri. Sistemul construit de Dragnea in Teleorman seamana cu o piramida din varful careia cel ajuns acum vicepresedinte controleaza tot ce misca in judet.

Politic Show: Nicolaescu: Motiunea de cenzura va fi prezentata incepand cu 5 mai tuturor fortelor parlamentare; Radu Mazare deschide sezonul estival cu Victor Ponta, Liviu Dragnea si Dan Sova; Cum incearca parlamentarii sa scape de incompatibilitati

Parlamentarii se pregatesc de vacanta. Ce ordonante vrea sa adopte Guvernul in lipsa lor. Cat timp parlamentarii vor fi in vacanta, din iunie pana. Batalia sloganurilor de campanie, prin ochii specialistilor. Parca promoveaza Olimpiada sau Campionatul Mondial!Specialistii contactati.

FOTO Victor Ponta si Liviu Dragnea au lansat in Bacau candidatii PSD-PC-UNPR pentru alegerile europarlamentare

Ieri, la Teatrul de Vara Radu Beligan din municipul Bacau a avut loc lansarea candidatilor Aliantei PSD-PC-UNPR, in prezenta premierului Victor Ponta dar si a altor ministri sau alesi din Parlamentul Romaniei. La eveniment au luat parte peste 1300 de persoane, primari, consilieri locali sau politicieni cu functii in structurile locale si centrale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )