Libnet.ro
UNICEF

18:30

Campanie electorala: Dragnea promite 20 de milioane de euro pentru stadionul din Targu Jiu

România Liberă România Liberă,
Campanie electorala: Dragnea promite 20 de milioane de euro pentru stadionul din Targu Jiu

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de CNI, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

CNADNR va plati aproape 80 milioane euro pentru 1.000 de kilometri de autostrada

CNADNR estimeaza ca va plati pana la 78 milioane euro, inclusiv TVA, pentru contractarea unor studii de fezabilitate necesare constructiei a 10 autostrazi, insumand 975 kilometri, iar firmele interesate sa part.

Liviu Dragnea promite modernizarea stadionului din Targu Jiu, o investitie evaluata la 20 de milioane de euro

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de Compania Nationala de Investitii CNI), transmite Mediafax.

Licitatii de 53 de milioane de euro pentru noi studii de fezabilitate pentru autostrazi. Vezi care sunt cele 10 tronsoane vizate

Licitatiile pentru realizarea Studiilor de Fezabilitate pentru 10 tronsoane de autostrada au fost publicate, joi, in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice SEAP), anunta Ministerul Transporturilor condus de Dan Sova. In total, cele 10 studii de fezabilitate care vor costa circa 53 de milioane de euro, o valoare care va fi propusa spre a fi finantata din fondurile europene nerambursabila. Cele 10 studii de fezabilitate vor acoperi 995 de kilometri impartiti pe mai multe tronsoane din tara printre care autostrada Ploiesti-Buzau-Bacau-Siret, Brasov-Bacau, Craiova-Calafat sau Bucuresti-Alexandria.

Administratorul Astra Asigurari considera ca polita de 10 milioane euro pentru Oltchim nu trebuie platita

Dosarul de despagubire inaintat de administratorii judiciari ai Oltchim S. A in insolventa) nu indica un eveniment asigurat, produs in intervalul asigurat si care sa descrie si sa cuantifice vreunul dintre prejudiciile acoperite de polita de asigurare a raspunderii civile emisa de societatea de asigurari Astra SA, sustine administratorul special al Astra, compania KPMG Advisory intr-un comunicat remis redactiei.

Mircea Diaconu, in campanie electorala cu un vechi prieten: un ARO Spartana galben

Dupa modelul ocolul Pamantului in 80 de zile, Mircea Diaconu a pornit sa faca ocolul Romaniei in 22 de zile, in campanie electorala. Si nu oricum, ci intr un ARO galben. Actorul spera ca masina sa reziste.

Ministrul Fondurilor Europene promite peste 3 MILIARDE de euro pentru IMM-uri

Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene a declarat zilele trecute ca in exercitiul bugetar 2014-2020 se vor aloca peste 3 miliarde de euro pentru programe destinate sprijinirii si dezvoltarii.

Un proiect de 5 milioane de euro pentru testarea aptitudinilor a 20.000 de liceeni, din 7 judete, a fost lansat la Cluj

Un proiect in valoare de cinci milioane de euro, care vizeaza testarea aptitudinilor a 20. 000 de liceeni astfel incat acestia sa poata alege apoi ce studii vor urma va fi lansat in premiera nationala de Agentia Judeteana de Ocupare si Formare in Munca AJOFM)Cluj,.

KPMG nu vrea ca Astra Asigurari sa plateasca polita de asigurare manageriala de 10 milioane de euro pentru combinatul Oltchim

Combinatul chimic Oltchim a solicitat deschiderea procedurii de insolventa la Astra Asigurari, din cauza unei polite de asigurare manageriala de 10 milioane de euro, insa KPMG administratorul special al asiguratorului spune ca dosarul inaintat de administratorii judiciari ai Oltchim nu indica un eveniment asigurat care sa descrie si sa cuantifice vreunul dintre prejudiciile acoperite de contractul de asigurare.

GE a oferit 12,4 MLD. euro pentru preluarea diviziei de energie a Alstom

General Electric GE) a oferit suma de 12,4 miliarde euro pentru preluarea diviziei de energie a grupului francez Alstom, intrand oficial in negocieri dupa mai multe saptamani de tatonari in urma carora care s-au implicat in discutii guvernul francez.

Prejudicii de 99,1 milioane de euro la buget, identificate de Directia Generala Antifrauda in patru luni

In primele patru luni de activitate, Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a identificat prejudicii cauzate bugetului de stat in valoare totala de peste 446 de milioane de lei, echivalentul a circa 99,1 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )