Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministrul Fondurilor Europene promite peste 3 MILIARDE de euro pentru IMM-uri

Antena3 Antena3,
Ministrul Fondurilor Europene promite peste 3 MILIARDE de euro pentru IMM-uri

Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene a declarat zilele trecute ca in exercitiul bugetar 2014-2020 se vor aloca peste 3 miliarde de euro pentru programe destinate sprijinirii si dezvoltarii. continuă pe Antena3

Dupa ce a acuzat HotNews.ro ca a publicat documente de uz intern si nefinale, Ministerul Transporturilor a publicat Memorandumul privind autostrazile insotit de criticile Ministerului Fondurilor Europene exact in aceeasi forma

Guvernul a adoptat printr-un memorandum strategia autostrazilor pe fonduri europene de coeziune si masurile care sa previna pierderea a 1,3 miliarde de euro pana in 2016, desi continutul initiativei a fost puternic criticat de Ministerul Fondurilor Europene, a aratat HotNews. ro intr-un articol publicat duminica. Ulterior, Ministerul Transporturilor si cel al Fondurilor Europene a acuzat ca informatiile publicate sunt doar de uz intern si nu au forma finala. Cu toate acestea, Transporturile au publicat marti seara, pe site-ul sau, Memorandumul care are exact aceeasi forma, inclusiv anexa in care Ministerul Fondurilor Europene critica aspru masurile din strategia de autostrazi.

BNR: Rezervele valutare ale Romaniei au crescut cu 1,16 miliarde euro

Rezervele valutare ale Romaniei au crescut cu 1,16 miliarde euro, in luna aprilie, a anuntat Banca Nationala. Mai exact, Romania avea in conturi pe 30 aprilie la 32,44 miliarde euro, iar rezervele internationale,.

General Electric ofera 12,4 miliarde euro pentru divizia de energie a Alstom

Gigantul american General Electric, cea mai mare companie industriala din lume, a lansat o oferta de 12,4 miliarde euro pentru preluarea diviziei de energie a grupului francez Alstom, intrand oficial in negocieri dupa mai multe saptamani de tatonari in urma carora care s-au implicat in discutii guvernul francez si grupul german Siemens.

Volkswagen, profit de 2,8 miliarde euro in primele trei luni ale anului

Profitul Volkswagen a crescut in primul trimestru al anului cu 22%, la 2,86 miliarde euro, datorita vanzarilor record inregistrate de marcile de lux Audi si Porsche, transmite Bloomberg.

General Electric a lansat o oferta de preluare a diviziei energie a Alstom de 10 miliarde euro

Consiliul Director al Alstom a acceptat oferta General Electric de 10 miliarde de euro de preluare a diviziei de energie a companiei si urmeaza ca aceasta sa fie discutata pentru aprobare, au declarat, pentru Reuters, surse apropiate situatiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2815 seconds )