Libnet.ro
UNICEF

20:30

General Electric ofera 12,4 miliarde euro pentru divizia de energie a Alstom

Adevărul Adevărul,
General Electric ofera 12,4 miliarde euro pentru divizia de energie a Alstom

Gigantul american General Electric, cea mai mare companie industriala din lume, a lansat o oferta de 12,4 miliarde euro pentru preluarea diviziei de energie a grupului francez Alstom, intrand oficial in negocieri dupa mai multe saptamani de tatonari in urma carora care s-au implicat in discutii guvernul francez si grupul german Siemens. continuă pe Adevărul

GE a oferit 12,4 MLD. euro pentru preluarea diviziei de energie a Alstom

General Electric GE) a oferit suma de 12,4 miliarde euro pentru preluarea diviziei de energie a grupului francez Alstom, intrand oficial in negocieri dupa mai multe saptamani de tatonari in urma carora care s-au implicat in discutii guvernul francez.

General Electric a lansat o oferta de preluare a diviziei energie a Alstom de 10 miliarde euro

Consiliul Director al Alstom a acceptat oferta General Electric de 10 miliarde de euro de preluare a diviziei de energie a companiei si urmeaza ca aceasta sa fie discutata pentru aprobare, au declarat, pentru Reuters, surse apropiate situatiei.

Productia trenurilor TGV, subiect sensibil in discutiile privind preluarea Alstom de catre General Electric. Siemens a facut o contraoferta

Guvernul francez se va implica in negocierile privind preluarea Alstom de catre conglomeratul industrial General Electric, iar divizia care produce trenurile de mare viteza TGV, faimoase in intreaga lume, ar putea fi separata intr-o noua companie, care sa fie listata la bursa, astfel incat sa nu fie parte din tranzactie, deoarece subiectul este sensibil in Franta.

Volkswagen, profit de 2,8 miliarde euro in primele trei luni ale anului

Profitul Volkswagen a crescut in primul trimestru al anului cu 22%, la 2,86 miliarde euro, datorita vanzarilor record inregistrate de marcile de lux Audi si Porsche, transmite Bloomberg.

Handelsblatt: Deutsche Bank ar putea vinde actiuni de 5 miliarde euro

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca de investitii din Europa, ar putea vinde actiuni de aproximativ 5 miliarde euro ca sa-si consolideze capitalul, anunta publicatia germana Handelsblatt, citand surse anonime.

Primaria Capitalei, dispusa sa plateasca circa 2,5 milioane de euro pentru asfaltarea unui km de strada

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Administratiei Strazilor sa cheltuiasca 5,8 milioane de euro pentru asfaltarea a 5 strazi din Bucuresti cu o lungime insumata de 2. 317 metri. Astfel, municipalitatea este dispusa sa plateasca circa 2,5 milioane de euro pentru asfaltarea unui km de strada, pretul final urmand insa sa se stabileasca insa in urma unei licitatii.

Banca Mondiala este dispusa sa imprumute trei miliarde euro Ucrainei

Presedintele intermiar ucrainean Olksandr Turcinov a format o delegatie pentru a negocia cu Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare Banca Mondiala), in vederea acordarii unui imprumut pentru.

Turcia a strans anul trecut 12,5 miliarde de dolari din privatizari

Turcia isi va indeplini obiectivul de privatizari pe care si l-a propus pentru acest an, la fel cum a facut si anul trecut, a declarat sambata ministrul de Finante, Mehmet Simsek, transmite agentia de stiri Anadolu.

Rompetrol Rafinare estimeaza afaceri de 4,18 miliarde dolari, pentru 2014

Rompetrol Rafinare RRC) estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri neta de 4,18 miliarde de dolari, in crestere cu 7% fata de nivelul de 3,91 miliarde de dolari inregistrat anul trecut, si mizeaza pe reducerea cu 33% a pierderilor.

CNADNR are 40 milioane euro pentru achizitia de utilaje pentru deszapezire

CNADNR dispune de suma de 40 milioane euro, prin Programul Operational Sectorial de Transport, pentru achizitia de utilaje de deszapezire, primele echipamente urmand sa fie livrate in luna noiembrie, a anuntat, marti, Dan Sova, ministrul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )