Libnet.ro
UNICEF

20:00

Volkswagen, profit de 2,8 miliarde euro in primele trei luni ale anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volkswagen, profit de 2,8 miliarde euro in primele trei luni ale anului

Profitul Volkswagen a crescut in primul trimestru al anului cu 22%, la 2,86 miliarde euro, datorita vanzarilor record inregistrate de marcile de lux Audi si Porsche, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Samsung - profit net in crestere cu 7,3% pana la 7,5 miliarde dolari in primele trei luni din 2014/Vanzarile diviziei de telefoane mobile au scazut

Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a raportat un profit net de 7,4 trilioane woni 7,5 miliarde dolari) in primul trimestru din acest an, in crestere cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bloomberg. Pe de alta parte, vanzarile diviziei de telefoane mobile, care reprezinta cel mai mult in afacerile producarorului, au scazut pana la 32,4 trilioane woni 31 miliarde dolari), la cel mai mic nivel din ultimele cinci trimestre, in conditiile in care producatorii chinezi rivali au castigat teren in pietele emergente.

Profitul net al Bancii Transilvania a crescut cu aproape 23% in primele trei luni, la 103,4 milioane lei

Banca Transilvania TLV) a obtinut in primul trimestru un profit net de 103,4 milioane lei aproape 23 milioane euro), cu 22,6% peste castigul din perioada similara a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2,7%, la 32,92 miliarde lei, scrie Mediafax. In primele trei luni ale anului trecut, banca a consemnat un profit net de 84,4 milioane lei, iar activele totale cumulau la finalul anului trecut 32,065 miliarde lei.

Veniturile Orange in Romania au crescut cu 4,9% pana la 230 milioane euro, iar numarul clientilor a depasit 10,3 milioane (n.a SIM-uri valabile) in primele trei luni din 2014

Veniturile inregistrate de Orange Romania in primele trei luni ale anului 2014 au fost de 230 milioane de euro, in crestere cu 4,9% fata de perioada similara a anului trecut, pe baza comparabila, a anuntat marti liderul pietei locale de telefonie mobila. La 31 martie 2014 Orange avea 10. 000 de clienti n. a SIM-uri valabile), in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut cand operatorul a raportat 10. 262 de clienti.

Business B1 la zi: Investitiile straine in domeniul energiei, cele mai mari in primele trei luni (VIDEO)

In primele trei luni ale anului, investitorii straini activi in segmentul energetic au majorat capitalul social al companiilor pe care le controleaza in Romania cu aproape 230 de milioane de euro, potrivit.

General Electric ofera 12,4 miliarde euro pentru divizia de energie a Alstom

Gigantul american General Electric, cea mai mare companie industriala din lume, a lansat o oferta de 12,4 miliarde euro pentru preluarea diviziei de energie a grupului francez Alstom, intrand oficial in negocieri dupa mai multe saptamani de tatonari in urma carora care s-au implicat in discutii guvernul francez si grupul german Siemens.

Handelsblatt: Deutsche Bank ar putea vinde actiuni de 5 miliarde euro

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca de investitii din Europa, ar putea vinde actiuni de aproximativ 5 miliarde euro ca sa-si consolideze capitalul, anunta publicatia germana Handelsblatt, citand surse anonime.

Volkswagen: vanzari RECORD pentru marcile de lux. Urmeaza 100 de lansari

Profitul Volkswagen a urcat in primul trimestru cu 22%, la 2,86 miliarde euro, datorita vanzarilor record inregistrate de marcile de lux Audi si Porsche, transmite Bloomberg.

Profitul net al Bancii Transilvania a crescut cu aproape 23% in primele trei luni, la peste 100 de milioane de lei

Banca Transilvania a obtinut in primul trimestru un profit net de 103,4 milioane de lei aproape 23 de milioane de euro), cu 22,6% peste castigul din perioada similara a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2,7%, la 32,92 miliarde de lei.

Firmele au retras din banci in primul trimestru 2,25 miliarde de euro. Cele mai multe retrageri s-au facut din conturile de peste 100.000 de euro. Valoarea depozitelor in valuta ale persoanelor fizice a cunoscut prima scadere trimestriala din ultimii doi

Valoarea totala a depozitelor la bancile din Romania a inregistrat un recul cu 3,1% fata de sfarsitul anului 2013, coborand la 305,2 miliarde lei, au transmis miercuri oficialii Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Explicatia consta in retragerile facute de companii atat de la bancile participante la FGDB, cat si de la sucursalele bancilor straine din Romania. De la bancile participante la FGDB, valoarea depozitelor s-a comprimat in primele trei luni ale anului 2014 cu doua miliarde de euro 8,9 miliarde lei), in timp ce la sucursalele bancilor straine din Romania a fost consemnat un declin de aproape 225 milioane euro 1 miliard de lei).

General Electric a lansat o oferta de preluare a diviziei energie a Alstom de 10 miliarde euro

Consiliul Director al Alstom a acceptat oferta General Electric de 10 miliarde de euro de preluare a diviziei de energie a companiei si urmeaza ca aceasta sa fie discutata pentru aprobare, au declarat, pentru Reuters, surse apropiate situatiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )