Libnet.ro
UNICEF

22:00

Firmele au retras din banci in primul trimestru 2,25 miliarde de euro. Cele mai multe retrageri s-au facut din conturile de peste 100.000 de euro. Valoarea depozitelor in valuta ale persoanelor fizice a cunoscut prima scadere trimestriala din ultimii doi

Hotnews Hotnews,
 Firmele au retras din banci in primul trimestru 2,25 miliarde de euro. Cele mai multe retrageri s-au facut din conturile de peste 100.000 de euro. Valoarea depozitelor in valuta ale persoanelor fizice a cunoscut prima scadere trimestriala din ultimii doi

Valoarea totala a depozitelor la bancile din Romania a inregistrat un recul cu 3,1% fata de sfarsitul anului 2013, coborand la 305,2 miliarde lei, au transmis miercuri oficialii Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Explicatia consta in retragerile facute de companii atat de la bancile participante la FGDB, cat si de la sucursalele bancilor straine din Romania. De la bancile participante la FGDB, valoarea depozitelor s-a comprimat in primele trei luni ale anului 2014 cu doua miliarde de euro 8,9 miliarde lei), in timp ce la sucursalele bancilor straine din Romania a fost consemnat un declin de aproape 225 milioane euro 1 miliard de lei). continuă pe Hotnews

BCR raporteaza un profit INFIM in primul trimestru

Banca Comerciala Romana a raportat petru primul trimestru un profit net de un milion lei 0,2 mil. euro), fata de pierderea de 10,2 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele institutiei de credit s-au redus cu 6,8% fata de 31.

Victor Ponta: Cifrele preliminare indica o crestere economica de 3,2% pentru primul trimestru al acestui an

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca potrivit cifrelor preliminare, Romania a inregistrat o crestere economica de 3,% in primul trimestru al anului. Anul acesta, primul trimestru deja cifrele.

Economia Ucrainei s-a contractat in primul trimestru cu 2%, in contextul protestelor si anexarii Crimeei de catre Rusia

Economia Ucrainei a consemnat in primul trimestru o scadere ajustata sezonier de 2%, fata de trimestrul al patrulea al anului trecut, ca urmare a declinului productiei industriale si monedei nationale, grivna,.

Twitter a raportat o pierdere de peste 132 milioane dolari in primul trimestru al anului

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane dolari pentru primul trimestru al anului, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori, relateaza Bloomberg. Actiunile Twitter s-au prabusit cu.

BCR, profit de un milion lei in primul trimestru

Banca Comerciala Romana a inregistrat in primul trimestru un profit net de un milion lei 0,2 mil. euro), fata de pierderea de 10,2 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

Erste Group, profit in scadere cu 42% in primul trimestru

Erste Group a raportat pentru primul trimestru un profit net de 103,3 milioane euro, in scadere cu 41,6% comparativ cu perioada similara a anului trecut, in timp ce activele nete au coborat cu 4,36%, la 203,9 miliarde euro, potrivit raportului financiar al bancii.

Wim Bosman, profit in urcare cu 52% in primul trimestru

Compania de logistica si transporturi Wim Bosman Romania , parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a inregistrat in primul trimestru un profit in crestere cu 52%, la circa 0,6 milioane euro, datorita numarului mai mare de clienti.

Victor Ponta anunta o crestere preliminara a economiei de 3,2% in primul trimestru

Cifrele preliminare indica pentru primul trimestru al acestui an o crestere economica de 3,2%, a anuntat premierul Victor Ponta.

Cati bani au adus investitorilor cele mai performante fonduri de investitii romanesti in primul trimestru

Putin peste 5% in trei luni de zile acesta este cel mai mare randament pe care un fond de investitii romanesc a reusit sa il genereze in primul trimestru din acest an. Celelalte fonduri din top au adus castiguri in general cuprinse intre 1 si.

Profitul Samsung a crescut cu 7% in primul trimestru

Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a inregistrat un profit net de 7,2 miliarde de dolari in primele trei luni ale acestui an, in urcare cu 7,3% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )