Libnet.ro
UNICEF

00:08

Profitul Samsung a crescut cu 7% in primul trimestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profitul Samsung a crescut cu 7% in primul trimestru

Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a inregistrat un profit net de 7,2 miliarde de dolari in primele trei luni ale acestui an, in urcare cu 7,3% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul Samsung a crescut in primul trimestru la 7,2 miliarde dolari

Samsung Electronics, cel mai mare producator de smartphone-uri la nivel mondial, a inregistrat un profit net de 7,2 miliarde de dolari in primele trei luni ale acestui an, relateaza Bloomberg. in acest prim.

Tabletele ieftine ridica profitul Samsung cu 7% in primul trimestru

Samsung Electronics, producator de smartphone-uri, a inregistrat un profit net de 7,2 miliarde de dolari in primele trei luni ale acestui an, in urcare cu 7,3% fata de nivelul din perioada similara a anului trecut.

Ponta: Economia a crescut cu 3,2% pe primul trimestru. Din vara se poate face reducerea CAS cu 5 puncte procentuale

Cifrele preliminare indica pentru primul trimestru al acestui an o crestere economica de 3,2%, a anuntat aseara premierul Victor Ponta, la Romania TV. El a mai precizat ca incasarile din taxa pe constructiile speciale vor fi mai mari decat estimarile initiale, astfel ca se poate opera reducerea CAS cu 5 puncte procentuale de la 1 iulie.

INS: numarul autorizatiilor de constructie a crescut cu 1,4% in primul trimestru

Autoritatile au eliberat 6. 967 autorizatii de construire in primul trimestru al acestui an, in crestere cu 1,4% fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, potrivit informatiilor furnizate de catre Institutul National de Statistica INS).

Cati bani au adus investitorilor cele mai performante fonduri de investitii romanesti in primul trimestru

Putin peste 5% in trei luni de zile acesta este cel mai mare randament pe care un fond de investitii romanesc a reusit sa il genereze in primul trimestru din acest an. Celelalte fonduri din top au adus castiguri in general cuprinse intre 1 si.

Wim Bosman, profit in urcare cu 52% in primul trimestru

Compania de logistica si transporturi Wim Bosman Romania , parte a grupului neozeelandez Mainfreight, a inregistrat in primul trimestru un profit in crestere cu 52%, la circa 0,6 milioane euro, datorita numarului mai mare de clienti.

Cel mai mare producator de bere din Moldova si-a redus profitul de 2,5 ori

Cel mai mare producator de bere din Republica Moldova, compania Efes Vitanta Moldova Brewery a inregistrat in anul 2013 o scadere a veniturilor si profitului.

Victor Ponta: Cifrele preliminare indica o crestere economica de 3,2% pentru primul trimestru al acestui an

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca potrivit cifrelor preliminare, Romania a inregistrat o crestere economica de 3,% in primul trimestru al anului. Anul acesta, primul trimestru deja cifrele.

Economia Ucrainei s-a contractat in primul trimestru cu 2%, in contextul protestelor si anexarii Crimeei de catre Rusia

Economia Ucrainei a consemnat in primul trimestru o scadere ajustata sezonier de 2%, fata de trimestrul al patrulea al anului trecut, ca urmare a declinului productiei industriale si monedei nationale, grivna,.

Twitter a raportat o pierdere de peste 132 milioane dolari in primul trimestru al anului

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane dolari pentru primul trimestru al anului, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori, relateaza Bloomberg. Actiunile Twitter s-au prabusit cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )