Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liga I: FC Vaslui- Pandurii Targu Jiu, scor 1-0

B1 B1,
Liga I: FC Vaslui- Pandurii Targu Jiu, scor 1-0

FC Vaslui a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, intr-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I, relateaza Mediafax. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Antal,. continuă pe B1

MINUT cu MINUT Liga 1 FC Vaslui-Pandurii 1-0, ACS Poli-Petrolul 0-3 si FC Brasov-Dinamo 2-0

Cele trei meciuri programate sambata in Liga 1 -FC Vaslui-Pandurii 1-0, ACS Poli-Petrolul 0-3si FC Brasov-Dinamo 2-0- au fostin direct, format LIVE TEXT, pe site. Apasati aici pentru a afla mai multe detalii.

Liviu Dragnea promite modernizarea stadionului din Targu Jiu, o investitie evaluata la 20 de milioane de euro

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de Compania Nationala de Investitii CNI), transmite Mediafax.

Campanie electorala: Dragnea promite 20 de milioane de euro pentru stadionul din Targu Jiu

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de CNI, informeaza Mediafax.

Victor Ponta: Anuntul privind o eventuala candidatura a mea la Presedintie il voi face la Targu Jiu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca anuntul privind o eventuala candidatura a sa la Presedintie il va face la Targu Jiu, oras care l-a trimis in Parlament.

Antonescu: Sa facem ce putem pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei/ Ponta: Anuntul privind o eventuala candidatura a mea la Presedintie il voi face la Targu Jiu

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, intr-o interventie la un talk-show tv, ca este o chestiune de rationalitate politica din partea celor care nu sunt azi cu PSD ca sa faca ce se poate pentru ca PSD-ul sa nu puna mana si pe Presedintia Romaniei, relateaza Mediafax. In schimb, presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca anuntul privind o eventuala candidatura a sa la Presedintie il va face la Targu Jiu, oras care l-a trimis in Parlament.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )