Libnet.ro
UNICEF

15:31

Liviu Dragnea: Sustin fundatia lui Victor Ponta. Este foarte bine ca isi foloseste experienta

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Sustin fundatia lui Victor Ponta. Este foarte bine ca isi foloseste experienta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca sustine initiativa lui Victor Ponta de a-si crea o fundatie. M-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana si am comunicat . continuă pe Antena3

Fostul premier, audiat la DNA Oradea. Victor Ponta: Va spune mai multe procurorul

Fostul premier Victor Ponta este, marti dimineata, la DNA Oradea, unde este audiat. Ponta este audiat in dosarul lui Mircea Govor. Stire in curs de.

Fostul premier Victor Ponta, audiat la DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor

Fostul premier si sef PSD, Victor Ponta, este audiat, marti dimineata, la DNA Oradea, in dosarul liderului social-democrat din Satu Mare, Mircea Govor.

Victor Ponta, audiat la DNA Oradea in dosarul liderului PSD Satu Mare

Victor Ponta este audiat, marti, la DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare si lider al filialei judetene, arestat pentru fapte de coruptie, afirma surse judiciare, precizand ca fostul premier ar avea.

Dragnea: Sprijin fundatia lui Ponta. Am comunicat foarte mult cu el, aproape in fiecare zi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, vineri, ca nu are niciun fel de problema cu fundatia pe care o infiinteaza Victor Ponta si nu se pune problema sanctionarii acestuia, iar el chiar il incurajeaza pe fostul premier in acest demers, adaugand ca va fi prezent la festivitatea de lansare a proiectului.

Lovitura in instanta pentru Victor Ponta: Fundatia sa nu a primit avizul judecatorului

Fostul premier Victor Ponta afla miercuri daca isi poate infiinta propria fundatie. Actele au fost deja depuse, iar judecatorii decid daca dau unda verde proiectului fostului sef al.

Mesaj pentru Victor Ponta din PSD: El trebuie sa vina spre partid

Valeriu Zgonea este de parere ca Victor Ponta are un viitor luminos in politica dar trebuie sa faca pasul spre partid si nu invers. intrebat ce sanse mai are Victor Ponta in PSD si in politica, Valeriu.

Victor Ponta iese din nou la atac: Daca nu ar fi de plans, am putea rade!

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, din cauza atitudinii acestuia fata de miscarile politice din Republica Moldova. Dupa ce a scris ca in Republica Moldova este haos.

Un mare adversar al lui Victor Ponta, urmarit penal intr-un dosar al DNA

Dupa ce ani de zile l-a atacat pe seful sau de partid, Victor Ponta, pentru cele mai diverse motive, acum el are probleme cu justitia. Este vorba despre senatorul PSD Valer Marian, care a intrat in vizorul DNA, int.

Victor Ponta, mesaj dur pe Facebook: Am exportat prostia la Chisinau. Iohannis ar trebui sa fie decorat de Putin

Victor Ponta sustine ca in Republica Moldova este haos total, victoria fortelor pro-ruse fiind o certitudine, in conditiile in care Romania a reusit in ultimele luni sa exporte peste Prut prostia, miopia si.

Liviu Dragnea, apel catre politicieni, de ziua poetului national: Cititi-l pe Eminescu in profunzime!

De ziua poetului national, liderii PSD au fost prezenti la Piatra Neamt unde sunt programate sa se desfasoare in acest week-end doua intruniri importante ale partidului. Cu aceasta ocazie, presedintele Liviu Dragnea a vorbit despre opera lui Eminescu dupa ce a depus o coroana la bustul poetului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )