Libnet.ro
UNICEF

17:30

Lovitura in instanta pentru Victor Ponta: Fundatia sa nu a primit avizul judecatorului

Antena3 Antena3,
Lovitura in instanta pentru Victor Ponta: Fundatia sa nu a primit avizul judecatorului

Fostul premier Victor Ponta afla miercuri daca isi poate infiinta propria fundatie. Actele au fost deja depuse, iar judecatorii decid daca dau unda verde proiectului fostului sef al. continuă pe Antena3

Mesaj pentru Victor Ponta din PSD: El trebuie sa vina spre partid

Valeriu Zgonea este de parere ca Victor Ponta are un viitor luminos in politica dar trebuie sa faca pasul spre partid si nu invers. intrebat ce sanse mai are Victor Ponta in PSD si in politica, Valeriu.

Zi decisiva pentru Victor Ponta. Actele au fost depuse

Fostul premier Victor Ponta afla miercuri daca isi poate infiinta propria fundatie. Actele au fost deja depuse, iar judecatorii decid daca dau unda verde proiectului fostului sef al.

Procesul privind infiintarea fundatiei lui Victor Ponta, amanat cu o saptamana

Judecatoria sectorului 5 a amanat joi, pentru data de 21 ianuarie, judecarea cererii de acordare a personalitatii juridice Asociatiei Black Sea Regional Cooperation Projects 2020, condusa de fostul premier Victor Ponta, scrie in decizia instantei.

Traian Basescu: Ma tem ca o sa planga PSD dupa Victor Ponta

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, marti, la Romania TV, ca PSD va plange dupa fostul premier Victor Ponta pentru ca partidul nu are alti lideri. Totodata, Traian Basescu l-a criticat si pe actualul prim ministru, Dacian Ciolos.

Victor Ponta, audiat la DNA Oradea

Fostul premier Victor Ponta a ajuns in aceasta dimineata la DNA Oradea pentru a fi audiat in dosarul lui Mircea Govor, presedintele PSD Satu Mare, transmite Digi24.

Victor Ponta, la DNA Oradea. Fostul premier a dat declaratii in dosarul Govor

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a fost audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie-Serviciul Teritorial Oradea. Acesta a fost citat in dosarul in care Mircea Vasile Govor, vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare si fost lider al filialei judetene a PSD, a fost arestat pentru fapte de coruptie.

Victor Ponta, audiat la DNA Oradea in dosarul liderului PSD Satu Mare

Victor Ponta este audiat, marti, la DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare si lider al filialei judetene, arestat pentru fapte de coruptie, afirma surse judiciare, precizand ca fostul premier ar avea.

Fostul premier, audiat la DNA Oradea. Victor Ponta: Va spune mai multe procurorul

Fostul premier Victor Ponta este, marti dimineata, la DNA Oradea, unde este audiat. Ponta este audiat in dosarul lui Mircea Govor. Stire in curs de.

Victor Ponta, audiat la DNA Oradea

ACTUALIZARE 13:11 Ponta a parasit sediul DNA Oradea, dupa aproximativ o ora si jumatate de audieri Fostul premier Victor Ponta audiat, marti, la sediul DNA Oradea, in dosarul lui Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare si lider al filialei judetene, a parasit sediul institutiei dupa aproximativ o ora si jumatate, el declarand ca a fost audiat in calitate de martor, transmit televiziunile de stiri.

Cum a pierdut Victor Ponta prezidentialele. Miron Mitrea face dezvaluiri incendiare

Miron Mitrea stia ca Victor Ponta va pierde alegerile prezidentiale, a afirmat Razvan Dumitrescu, la Subiectiv, unde a prezentat un pasaj din cartea in care fostul ministru face dezvaluiri incendiare despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )