Libnet.ro
UNICEF

18:30

Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul privind referendumul.

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul privind referendumul.

Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012. Vicepremierul este acuzat ca si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a obtine o prezenta de minimum 60 la suta la vot, care sa garanteze validarea scrutinului. CITESTE SI: Liviu Dragnea: Nu stiu ce se intampla acum cu dosarul referendumului Procurorii DNA spun ca Dragnea este suspectat de infractiunile de folosirea a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere . continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul privind referendumul: Nu demisionez din Guvern

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat ca, in calitate de presedinte al CJ Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a.

Vicepremierul Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat ca, in calitate de presedinte al CJ Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a.

Dragnea, trimis in judecata in dosarul privind referendumul

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012. Acesta este acuzat ca, in calitate de presedinte al CJ Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a obtine o prezenta de minimum 60 la suta la vot, care sa garanteze validarea scrutinului.

Vicepremierul Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul referendumului pentru suspendarea presedintelui din 2012

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul pentru suspendarea presedintelui din 2012, acesta urmand sa fie judecat de completul de trei judecatori al ICCJ. Dragnea este.

Dosarul referendumului. Cum a incercat Liviu Dragnea sa tergiverseze dosarul.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012. Vicepremierul este acuzat ca si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a obtine o prezenta de minimum 60 la suta la vot, care sa garanteze validarea scrutinului. In rechizitoriu, procurorii demonstreaza ca vicepremierul a incercat sa tergiverseze dosarul referendumului. In data de 18. 2013, invinuitului Dragnea Nicolae-Liviu i-a fost pus la dispozitie, in prezenta aparatorului ales, .

O lovitura destul de tare la temelia democratiei. Ce decizie il urmareste pe Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul de anul trecut . Primul termen de judecata va fi pe 18 februarie 2014, la instanta suprema. Ministrul Dezvoltarii Regionale este acuzat ca, in calitate de presedinte.

UPDATE: Dragnea, trimis in judecata in dosarul Referendumul. Ponta, solidar cu vicepremierul.

Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012. CITESTE SI: Victor Ponta: Dosarul Refererendumul este un dosar politic Vicepremierul este acuzat ca si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a obtine o prezenta de minimum 60 la suta la vot, care sa garanteze validarea scrutinului. CITESTE SI: Liviu Dragnea: Nu stiu ce se intampla acum cu dosarul referendumului Procurorii DNA spun ca Dragnea este suspectat de infractiunile de folosirea a influentei sau .

UPDATE: Dragnea, trimis in judecata in dosarul Referendumul. Ponta, solidar cu vicepremierul. ...

Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012. Judecarea cauzei va incepe pe 18 februarie 2014, data la care a fost stabilit primul termen al procesului. CITESTE SI: Victor Ponta: Dosarul Refererendumul este un dosar politic Vicepremierul este acuzat ca si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a obtine o prezenta de minimum 60 la suta la vot, care sa garanteze validarea scrutinului. CITESTE SI: Liviu Dragnea: Nu stiu ce se intampla acum cu dosarul .

Interceptari din ziua referendumului Convorbire intre Liviu Dragnea si Valentin Boboc, deputat USL :Sa mi-i aduceti pe toti la vot, bai!

Pe langa numele lui Liviu Dragnea, trimis in judecata in dosarul Referendumului, in rechizitoriul intocmit de procurorii DNA apar si numele altor teleormaneni. Printre persoanele cu care Liviu Dragnea a avut convorbiri in ziua referendumului se numara deputatul USL, Valentin Boboc.

Dosarul Referendumul. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat ca ar fi fraudat referendumul din 2012 privind demiterea presedintelui Traian Basescu. Dosarul a fost inregistrat pe rolul Curtii Supreme urmand sa fie repartizat unui complet de judecata care va stabili si primul termen al procesului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )