Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Gabriel Musat, presedintele Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, cercetat de DNA

Adevărul Adevărul,
Liviu Gabriel Musat, presedintele Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, cercetat de DNA

Presedintele Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, care include si Argesul, Liviu Gabriel Musat, este cercetat penal de DNA pentru abuz in serviciu asimilat infractiunilor de coruptie. continuă pe Adevărul

Perchezitii DNA la Agentia de Dezvoltare Regionala Vest, la hotelul si la casa de schimb valutar Strelitia

Procurorii DNA au descins si la cinci adrese din Timisoara. Printre acestea se afla Agentia de Dezvoltare Regionala Vest, o casa de schmb valutar si hotelul Strelitia.

Perchezitii DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri UE. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest, printre institutiile vizate de procurori

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala.

Perchezitii la Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Procurorii DNA fac perchezitii, luni dimineata, in Capitala si in mai multe judete, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, printre institutiile vizate fiind si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest), cu sediul in Timisoara, afirma surse judiciare, conform Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )