Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi restante salariale pe iulie. Pe august-septembrie normarea poate suferi

Hotnews Hotnews,
Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi restante salariale pe iulie. Pe august-septembrie normarea poate suferi

Angajatii Oltchim vor primi pana la 25 septembrie restantele salariale aferente lunii iulie, care nu au legatura cu ajutorul social acordat de Guvern, fiind insa necesar de precizat ca societatea nu a functionat in august si septembrie astfel ca normarea poate avea de suferit, a anuntat joi ministrul delegat pentru Dialog Social Liviu Pop. continuă pe Hotnews

Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi salariile pe iulie, dar pentru august si septembrie activitatea de la combinat a avut de suferit, la fel va avea si normarea

Angajatii de la combinatul Oltchim vor primi pana la 25 septembrie restantele salariale din luna iulie, insa plata pentru lunile august-septembrie va avea de suferit pentru ca si activitatea de la combinat a.

Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi salariile pe iulie, dar pentru august si septembrie combinatul a avut de suferit, la fel va avea si normarea

Angajatii de la combinatul Oltchim vor primi pana la 25 septembrie restantele salariale din luna iulie, insa plata pentru lunile august-septembrie va avea de suferit pentru ca si activitatea de la combinat a avut.

Pop: Angajatii Oltchim iau restante salariale pe iulie. ...

Angajatii Oltchim vor primi pana la 25 septembrie restantele salariale aferente lunii iulie, care nu au legatura cu ajutorul social acordat de Guvern, fiind insa necesar de precizat ca societatea nu a functionat in august si septembrie astfel ca normarea poate avea de suferit, a spus ministrul Pop, citat de Mediafax. Pana in 25 septembrie, angajatii Oltchim vor primi cei 30% restante salariale de pe luna iulie, ajutorul de urgenta neintrand in chestiunea salariala de pe luna iulie. Pentru .

Angajatii Oltchim primesc de la Guvern ajutoare sociale de cate 1.400 lei, in doua transe

Angajatii combinatului Oltchim vor primi ajutoare sociale de urgenta in suma de cate 1. 400 lei, in doua transe, din fondurile Ministerului Muncii, decizia fiind adoptata, miercuri, de Guvern pentru a preveni.

Ministrul Liviu Pop ii ia apararea lui Dan Sova: Are dreptul sa scrie ce vrea in CV. Si eu am sters anumite lucruri

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, ii ia apararea colegului sau Dan Sova in scandalul legat de CV-ul acestuia. Invitat miercuri in emisiunea Aktualitatea, difuzata de B1 TV, Pop a.

Ministrul Liviu Pop se gandeste sa candideze la alegerile parlamentare.

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, spune ca ia in calcul sa candideze pentru un post de deputat sau senator de Maramures la alegerile parlamentare, potrivit Realitatea. net. Sunt sanse foarte mari sa candidez. Lucrul acesta il voi decide in foarte scurt timp, a declarat Pop intr-un interviu pentru NewsIn. Chiar daca as candida la alegerile din 9 decembrie si as fi ales si mi s-ar propune postul de ministru pentru Dialog Social, l-as accepta. Strategia pe care am facut-o a .

Guvernul a cerut acordul CE, FMI si BM pentru modificarea legii dialogului social. Liviu Pop: Legea blocheaza functionarea dialogului social din Romania

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat joi, la Guvern, ca a discutat cu colegii de cabinet despre legea dialogului social, o lege care care in momentul de fata blocheaza functionarea dialogului social din Romania si ca a inaintat Comisiei Europene, Fondului Monetar International si Bancii Mondiale o forma de modificare a legii dialogului social.

Ce se va intampla cu salariile muncitorilor de la Oltchim. Pe perioada in care combinatul nu a functionat, salariatii....

Angajatii Oltchim vor primi pana la 25 septembrie restantele salariale aferente lunii iulie, care nu au legatura cu ajutorul social acordat de Guvern, fiind insa necesar de precizat ca societatea nu a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )