Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liviu Pop, nemultumit ca s-a deplasat pe cont propriu la Arad din cauza normei de ...

România Liberă România Liberă,
Liviu Pop, nemultumit ca s-a deplasat pe cont propriu la Arad din cauza normei de ...

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, se declara nemultumit ca a fost nevoit sa ajunga, luni, de la Baia Mare la Arad, pe cont propriu, intrucat are o norma de benzina de 200 de litri pe luna, aratand ca Traian Igas, fost ministru, are o norma de 1. 200 de litri, informeaza Mediafax. Prezent la Arad pentru o intalnire cu sindicatele la Prefectura, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, si-a inceput conferinta de presa aratand ca este nemultumit ca a fost nevoit sa . continuă pe România Liberă

Liviu Pop: Au loc discutii intre Ministerul Economiei si Bancpost, exista posibilitatea ca angajatii de la Oltchim sa incaseze banii luni

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, luni, ca se discuta deblocarea contului in care se afla o parte din banii de avans pentru luna august pentru angajatii Oltchim, discutiile fiind purtate intre.

Liviu Pop: Salariatii de la Oltchim isi vor primi in cursul zilei de luni banii cuveniti

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat luni, la Arad, ca in cursul zilei de astazi salariatii de la Oltchim isi vor primi 40% din sumele restante cuvenite ca salarii, scrie Agerpres. Dupa.

Liviu Pop: Angajatii Oltchim primesc vineri un avans de 40% din salariul pe luna august

Muncitorii de la combinatul Oltchim primesc vineri avansul, reprezentand 40% din salariul pe luna august, potrivit ministrului delegat pentru dialog social, Liviu Pop, noteaza Hotnews. Vineri se vor acorda avansurile.

Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi vineri avansul de 40% din salariul pe august.

Angajatii companiei Oltchim vor primi vineri avansul reprezentand 40% din salariul pe luna august, a anuntat joi ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Marian Pop, citat de Agerpres. Vineri se vor acorda avansurile de 40% din salariile angajatilor de la Oltchim pentru luna august, o luna in care nu s-a muncit decat pana in 23, pentru ca din 23 combinatul s-a oprit. In ceea ce priveste asigurarea capitalului de lucru si a fluxului de productie sunt doua discutii - o notificare a .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )