Libnet.ro
UNICEF

01:05

Livrarile de spatii de birouri din Bucuresti au scazut cu 20%, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Livrarile de spatii de birouri din Bucuresti au scazut cu 20%, in primul semestru

Nivelul livrarilor de spatii noi de birouri din Capitala a inregistrat o scadere de aproximativ 20%, in prima jumatate a anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2014, ne-a declarat Mihaela Galatanu, seful departamentului de cercetare al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox. continuă pe Ziarul Bursa

O incursiune intr-un centru de azilanti din Bucuresti/ Cum spune ca traieste un refugiat nimerit din greseala in Romania

In Romania sunt sase centre de azilanti: la Bucuresti, Galati, Timisioara, Radauti, Maramures si Giurgiu. Cel din Bucuresti este plasat in Fundeni, intr-un fost bloc de nefamilisti. Se distinge de blocurile din cartier prin gardul de beton de doi metri, grilajele de la geamuri si o pancarta a ministerului de interne agata la intrare. Hotnews a fost la acest centru de cazare din Bucuresti si va prezinta in continuare marturia unei solicitante de azil din Armenia, situatia din centru si cum a ajuns in Romania intr-un container pe Marea Neagra. Ce ofera statul roman prin lege solicitantilor de azil si care este situatia reala, relatata de catre o persoana in aceasta pozitie.

Primul TEST pentru comandamentul NATO din Bucuresti: respingerea unui ATAC ARMAT asupra ROMANIEI

Primul test pentru comandamentul NATO din Bucuresti il reprezinta respingerea unui atac militar simulat asupra intregului teritoriu al Romaniei.

Retinerea lui Sorin Oprescu, sarbatorita de Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti

Retinerea lui Sorin Oprescu a atras si atentia Comunitatii Biciclistilor din Bucuresti. Membrii comunitatii au venit la sediul Primariei Generale, dar si la sediul DNA, pentru a-si exprima bucura fata de.

Ce contracte a derulat in ultimii patru ani Administratia Cimitirelor din Bucuresti: 230 de milioane de lei

In perioada 2012-2015 Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti, una dintre institutiile din subordinea Primariei Capitalei care derula anumite contracte de unde primarul Sorin Oprescu ar fi primit spaga, potrivit procurorilor DNA, a gestionat un buget de circa 230 milioane lei. Potrivit site-ului de licitatii publice, institutia a incheiat in al doilea mandat al Primarului Oprescu, 12 contracte prin licitatie deschisa, 6 prin negociere si 20 prin cerere de oferta. Valoarea contractelor incheiate prin cerere de oferta se ridica la peste 10 milioane de euro.

Un spital din Bucuresti a fost preluat in 2014 de prietenii si rudele lui Sorin Oprescu de la un clan de interlopi din Turcia

Spitalul Metropolitan din centrul Bucurestiului a fost preluat anul trecut de apropiati si rude ale primarului Sorin Oprescu de la un clan de interlopi din Turcia, noteaza RISE Project. Spitalul a fost vizat anul.

Tinerele din Bucuresti care scot bani din scrisul de mana. Cum au ajuns sa livreze 10.000 de scrisori in toate colturile tarii

In lumea mesajelor transmise electronic, doua tinere din Capitala au pus pe picioare o afacere prin intermediul careia trimit epistole scrise de mana, ca pe vremea bunicilor. Serviciul este destinat tuturor celor care fie nu-si gasesc cuvintele, fie vor sa le faca o surpriza si sa ii impresioneze pe cei dragi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )