Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lloyds, amendata cu 100 de milioane de lire in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lloyds, amendata cu 100 de milioane de lire in Marea Britanie

Autoritatea de reglementare financiara din Marea Britanie va amenda creditorul ipotecar Lloyds Banking Group Plc cu peste 100 de milioane de lire sterline 154 de milioane de dolari) pentru modul in care a gestionat plangerile clientilor cu privire la vanzarea inselatoare a unor asigurari PPI), anunta Sky News, fara sa citeze sursa informatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Tot mai multi romani muncesc in Marea Britanie

Numarul cetatenilor romani care au locuri de munca in Marea Britanie a crescut de trei ori in ultimul an.

Marea Britanie, magnet pentru imigrantii romani: Numarul conationalilor nostri a crescut de trei ori in ultimul an

Numarul cetatenilor romani care au locuri de munca in Marea Britanie a crescut de trei ori in ultimul an, potrivit cifrelor oficiale prezentate de Daily Mail. Potrivit Departamentului britanic al Muncii si.

Crestere CONSIDERABILA a numarului de romani care muncesc in Marea Britanie. Ce spun englezii

Numarul cetatenilor romani care au locuri de munca in Marea Britanie a crescut de trei ori in ultimul an, potrivit cifrelor oficiale prezentate de publicatia Daily Mail. Potrivit Departamentului britanic al.

Vanzarile Dacia in Marea Britanie, in scadere in luna mai. Pe plus la cinci luni

Dacia a inregistrat, pe piata auto din Marea Britanie, a doua din Europa, o scadere a vanzarilor cu 8,86 procente in luna mai, in conditiile in care la cinci luni a crescut cu 7,7%.

VIDEO Marea Britanie: Un roller-coaster s-a ciocnit de o cabina goala. Patru persoane au fost ranite grav

Un roller-coaster s-a ciocnit de o cabina stationara, in Marea Britanie. La bordul roller-coaster-ului se aflau 16 persoane, anunta serviciul de ambulanta din West Midland. Patru adolescenti au fost raniti grav in urma accidentului, iar panica s-a instalat rapid in randul celor ce au scapat nevatamati.

Marea Britanie: Patru persoane au fost grav ranite dupa ce doua cabine ale unui roller coaster s-au ciocnit in aer

Dupa ce doua cabine ale unui roller coaster s-au ciocnit in aer, patru persoane au fost grav ranite. Accidentul a avut loc in parcul de amuzament Alton Towers din Marea Britannie, relateaza Independent. co. uk.

Teodorovici: Emisiunea de titluri de stat pentru populatie are alocata deocamdata suma de 100 de milioane de lei. Vezi in text avantajele, dezavantajele si riscurile investitiilor in titluri de stat

Programul Fidelis, emisiune de titluri de stat pentru populatie, are alocat, deocamdata, un buget de 100 milioane de lei, dar speram sa-l suplimentam cu o suma consistenta, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres. Acest program Fidelis de titluri de stat pentru populatie este o initiativa in incercarea de a crea instrumente de economisire pentru populatie. Guvernul a luat o astfel de masura pentru ca este un moment economic care cere o astfel de actiune. Este un moment istoric, pentru ca este prima data cand se deruleaza un astfel de program prin intermediul Bursei din Bucuresti. Sunt cateva diferente notabile fata de ultima emisiune de titluri de stat catre populatie, a spus Teodorovici, intr-o conferinta de presa organizata la BVB.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )