Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multi romani muncesc in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Tot mai multi romani muncesc in Marea Britanie

Numarul cetatenilor romani care au locuri de munca in Marea Britanie a crescut de trei ori in ultimul an. continuă pe România Liberă

Tulburarile de alimentatie fac tot mai multe victime in randul adolescentilor: in Marea Britanie, numarul elevilor care au ajuns la spital din aceasta cauza s-a dublat in ultimii 3 ani

Tulburarile de alimentatie fac tot mai multe victime in randul adolescentilor. Numarul tinerilor britanici care au ajuns la spital cu astfel de probleme s-a dublat in ultimii trei ani. Potrivit rapoartelor NHS,.

Tot mai multi hackeri ofera sustinere gruparii Statul Islamic

Un numar tot mai mare de hackeri ajuta gruparea jihadista Statul Islamic in propagarea mesajelor, atacand site-urile unor organizatii media, sustine compania de securitate FireEye, citata de BBC News. Sunt.

Tot mai multi hackeri, de partea Statului Islamic

Din ce in ce mai multi hackeri ofera ajutor retelei teroriste Stat Islamic in propagarea mesajelor, atacand site-uri ale unor organizatii media, anunta compania de securitate FireEye.

Tot mai multi hackeri ofera sprijin Statului Islamic

Un numar din ce in ce mai mare de hackeri ofera ajutor retelei teroriste Stat Islamic in propagarea mesajelor, atacand site-uri ale unor organizatii media, anunta compania de securitate FireEye, potrivit.

Crestere CONSIDERABILA a numarului de romani care muncesc in Marea Britanie. Ce spun englezii

Numarul cetatenilor romani care au locuri de munca in Marea Britanie a crescut de trei ori in ultimul an, potrivit cifrelor oficiale prezentate de publicatia Daily Mail. Potrivit Departamentului britanic al.

Anchete interne la trei banci din Marea Britanie, in urma scandalului de coruptie FIFA

Trei dintre cele mai mari banci din Marea Britanie au anuntat deschiderea unor anchete interne, dupa ce numele lor a aparut in scandalul de coruptie in care este implicata Federatia internationala de Fotbal.

Marea Britanie, magnet pentru imigrantii romani: Numarul conationalilor nostri a crescut de trei ori in ultimul an

Numarul cetatenilor romani care au locuri de munca in Marea Britanie a crescut de trei ori in ultimul an, potrivit cifrelor oficiale prezentate de Daily Mail. Potrivit Departamentului britanic al Muncii si.

Vanzarile Dacia in Marea Britanie, in scadere in luna mai. Pe plus la cinci luni

Dacia a inregistrat, pe piata auto din Marea Britanie, a doua din Europa, o scadere a vanzarilor cu 8,86 procente in luna mai, in conditiile in care la cinci luni a crescut cu 7,7%.

VIDEO Marea Britanie: Un roller-coaster s-a ciocnit de o cabina goala. Patru persoane au fost ranite grav

Un roller-coaster s-a ciocnit de o cabina stationara, in Marea Britanie. La bordul roller-coaster-ului se aflau 16 persoane, anunta serviciul de ambulanta din West Midland. Patru adolescenti au fost raniti grav in urma accidentului, iar panica s-a instalat rapid in randul celor ce au scapat nevatamati.

intr-un numar tot mai mare, romanii din diaspora vor fi reprezentati in Parlament de doar 4 deputati si 2 senatori

Intr-un numar tot mai mare, romanii din afara tarii sunt reprezentati in Parlament de doar 4 deputati si 2 senatori. PNL dorea introducerea in legea alegerilor parlamentare o prevedere prin care numarul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )