Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tot mai multi hackeri, de partea Statului Islamic

România Liberă România Liberă,
Tot mai multi hackeri, de partea Statului Islamic

Din ce in ce mai multi hackeri ofera ajutor retelei teroriste Stat Islamic in propagarea mesajelor, atacand site-uri ale unor organizatii media, anunta compania de securitate FireEye. continuă pe România Liberă

Tot mai multi hackeri ofera sustinere gruparii Statul Islamic

Un numar tot mai mare de hackeri ajuta gruparea jihadista Statul Islamic in propagarea mesajelor, atacand site-urile unor organizatii media, sustine compania de securitate FireEye, citata de BBC News. Sunt.

Tot mai multi hackeri ofera sprijin Statului Islamic

Un numar din ce in ce mai mare de hackeri ofera ajutor retelei teroriste Stat Islamic in propagarea mesajelor, atacand site-uri ale unor organizatii media, anunta compania de securitate FireEye, potrivit.

Tot mai multi romani muncesc in Marea Britanie

Numarul cetatenilor romani care au locuri de munca in Marea Britanie a crescut de trei ori in ultimul an.

Americanii, coautori ai nasterii Statului Islamic au adunat jihadistii in aceeasi puscarie

O inchisoare americana din Irak a devenit catalizatorul gruparii teroriste Statul Islamic, din cauza ca extremistii detinuti acolo au avut timpul necesar sa planuiasca impotriva Statelor Unite ale Americii. intre 2003 si 2009, se estimeaza ca peste 100. 000 de barbati au trecut prin Tabara Bucca, foarte multi dintre ei fiind radicalizati acolo.

SUA: Peste 10000 de jihadisti au fost ucisi in campania impotriva Statului Islamic

Peste 10. 000 de combatanti ai Statului Islamic au fost ucisi in ultimele noua luni, de cand coalitia internationala si-a inceput campania impotriva gruparii in Irak si Siria, a declarat astazi adjunctul.

Occidentul strange randurile in fata Statului Islamic

22 de state membre ale coalitiei internationale impotriva Statului Islamic s-au reunit la Paris pentru a pune la punct un plan de recucerire a teritoriilor ocupate de jihadisti in Irak si Siria.

Coalitia internationala antijihadista discuta adoptarea unei noi strategii impotriva Statului Islamic

La Paris se desfasoara astazi o reuniune pentru stabilirea unei strategii ce trebuie adoptata pentru a combate avansul Statului islamic in Irak si Siria, transmite Agerpres. La reuniune vor participa.

Combatantii Statului Islamic au intrat cu un tanc plin cu explozibili intr-o baza a fortelor de securitate irakiene. Cel putin 34 de ofiteri de politie au fost ucisi

Cel putin 34 de ofiteri de politie irakieni au fost ucisi si alti 48 au fost raniti, luni, cand combatantii Statului Islamic au intrat cu un tanc plin cu explozibili intr-o baza a fortelor de securitate.

David Petraeus, fost sef al CIA: Militantii Statului Islamic pot fi invinsi printr-o abordare combinata - militara si politica

Fostul director al CIA David Petraeus sustine ca pentru a invinge militantii Statului Islamic este nevoie de o abordare combinata - militara si politica. Petraeus a declarat intr-un interviu acordat BBC ca.

ONU: Sunt tot mai multe dovezi ale implicarii Rusiei in Ucraina, dar nu probe concludente legal

Conflictul separatist din estul Ucrainei releva tot mai multe dovezi, dar nu si probe concludente legal, ale implicarii statului rus, afirma oficiali de rang inalt in domeniul drepturilor omului de la ONU.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )