Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vanzarile Dacia in Marea Britanie, in scadere in luna mai. Pe plus la cinci luni

România Liberă România Liberă,
Vanzarile Dacia in Marea Britanie, in scadere in luna mai. Pe plus la cinci luni

Dacia a inregistrat, pe piata auto din Marea Britanie, a doua din Europa, o scadere a vanzarilor cu 8,86 procente in luna mai, in conditiile in care la cinci luni a crescut cu 7,7%. continuă pe România Liberă

inmatricularile autoturismelor Dacia au scazut cu 11,3%, in luna mai

Inmatricularile de autoturisme si autoutilitare usoare marca Dacia au inregistrat, in Franta, in luna mai 2015, o scadere de 11,3% in ritm anual, pana la 6. 970 de unitati, in timp ce inmatricularile intregului grup Renault au scazut cu 1,5% , potrivit datelor publicate ieri de Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile CCFA), transmite Agerpres.

Piata auto Franta: Dacia, in cadere libera in luna mai. Cate masini s-au vandut

Vanzarile Dacia pe piata auto din Franta au continuat sa scada si in luna mai. Constructorul de la Mioveni a suferit un regres cu un procentaj din doua cifre, dupa ce a pierdut teren in toate lunile acestui an.

Tot mai multi romani muncesc in Marea Britanie

Numarul cetatenilor romani care au locuri de munca in Marea Britanie a crescut de trei ori in ultimul an.

Anchete interne la trei banci din Marea Britanie, in urma scandalului de coruptie FIFA

Trei dintre cele mai mari banci din Marea Britanie au anuntat deschiderea unor anchete interne, dupa ce numele lor a aparut in scandalul de coruptie in care este implicata Federatia internationala de Fotbal.

Marea Britanie, magnet pentru imigrantii romani: Numarul conationalilor nostri a crescut de trei ori in ultimul an

Numarul cetatenilor romani care au locuri de munca in Marea Britanie a crescut de trei ori in ultimul an, potrivit cifrelor oficiale prezentate de Daily Mail. Potrivit Departamentului britanic al Muncii si.

Crestere CONSIDERABILA a numarului de romani care muncesc in Marea Britanie. Ce spun englezii

Numarul cetatenilor romani care au locuri de munca in Marea Britanie a crescut de trei ori in ultimul an, potrivit cifrelor oficiale prezentate de publicatia Daily Mail. Potrivit Departamentului britanic al.

VIDEO Marea Britanie: Un roller-coaster s-a ciocnit de o cabina goala. Patru persoane au fost ranite grav

Un roller-coaster s-a ciocnit de o cabina stationara, in Marea Britanie. La bordul roller-coaster-ului se aflau 16 persoane, anunta serviciul de ambulanta din West Midland. Patru adolescenti au fost raniti grav in urma accidentului, iar panica s-a instalat rapid in randul celor ce au scapat nevatamati.

Preturile de consum din zona euro au crescut in luna mai pentru prima oara in sase luni, cu 0,3%

Preturile de consum din zona euro au crescut in luna mai pentru prima oara in ultimele sase luni, cu 0,3% fata de intervalul similar din 2014. Analistii considera ca aceasta este o victorie importanta in campania Bancii Centrale Europene BCE) de.

Tulburarile de alimentatie fac tot mai multe victime in randul adolescentilor: in Marea Britanie, numarul elevilor care au ajuns la spital din aceasta cauza s-a dublat in ultimii 3 ani

Tulburarile de alimentatie fac tot mai multe victime in randul adolescentilor. Numarul tinerilor britanici care au ajuns la spital cu astfel de probleme s-a dublat in ultimii trei ani. Potrivit rapoartelor NHS,.

Marea Britanie: Patru persoane au fost grav ranite dupa ce doua cabine ale unui roller coaster s-au ciocnit in aer

Dupa ce doua cabine ale unui roller coaster s-au ciocnit in aer, patru persoane au fost grav ranite. Accidentul a avut loc in parcul de amuzament Alton Towers din Marea Britannie, relateaza Independent. co. uk.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2262 seconds )