Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un loc de veci la Bellu e mai scump decat o garsoniera in centrul Capitalei

Antena3 Antena3,
Un loc de veci la Bellu e mai scump decat o garsoniera in centrul Capitalei

Un loc de veci la Bellu e mai scump decat o garsoniera in centrul Bucurestiului, darPrimaria Capitalei le pregateste o surpriza samsarilor. Pana la anul, Municipalitatea va inventaria toate locurile de. continuă pe Antena3

Barack Obama, mirat: Colosseumul e mai mare decat unele terenuri de baseball

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost mirat de amploarea Colosseumului, exclamand cu mirare ca este mai mare decat unele terenuri de baseball, in cursul vizitei efectuate joi la Roma. Este mai.

VIDEO Mai tare decat Chuck Norris: cel mai interesant barbat din lume

Sofisticat, bogat, cu o personalitate fascinanta, un gentleman desavarsit despre al carui sange se spune ca are mirosul celei mai barbatesti ape de colonie. Bineinteles, curajul dus la extrem nu putea sa lipseasca din aceasta insiruire, totul culminand cu atractia pe care o exercita asupra sexului frumos. Faceti cunostinta cu cel cunoscut drept cel mai interesant barbat din lume!.

Scutaru: Am stat la ghiseu mai mult decat ministrul Cotovelea ca sa platesc impozitul pe chirie.

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, miercuri, ca a petrecut mai mult timp la ghiseu decat ministrul Razvan Cotovelea pentru a-si plati impozitele, aproximativ o ora, in timp ce un alt deputat PNL a precizat ca la Oradea a achitat taxele de acasa, din fotoliu, informeaza Mediafax. Deputatii PNL, prezenti la o conferinta de presa, au fost intrebati cat au petrecut la ghiseu pentru a-si achita impozitele la stat, dupa ce ministrul Razvan Cotovelea a sustinut ca a stat circa 45 de .

Europa Centrala si de Est are perspective economice mult mai bune decat Occidentul

Europa Centrala si de Est ECE) este regiunea cu cresterea cea mai rapida din Uniunea Europeana UE), ne-a declarat Peter Stracar, directorul general al GE pentru ECE.

Transelectrica anunta dividende de peste 5 ori mai mari decat anul trecut

Conducerea companiei de stat Transelectrica TEL) propune actionarilor distribuirea unui dividend brut de 2,228 lei pentru 2013, de 5,5 ori mai mare fata de cel alocat in anul precedent, suma totala ridicandu-se la 163,31 milioane lei 36,5 milioane.

Neelie Kroes: Nu e normal ca o persoana sa plateasca de peste patru ori mai mult decat altcineva in Europa, pentru aceeasi conexiune in banda larga

Cei 400 de milioane de utilizatori de internet din UE se confrunta cu o loterie geografica in ceea ce priveste pretul, viteza si diversitatea ofertelor de servicii in banda larga, iar pentru servicii similare diferentele de pret sunt uriase pe teritoriul Uniunii. Romania, Bulgaria, Slovacia si tarile baltice au printre cele mai mici tarife, in timp ce in Cipru, Polonia, Croatia si Ungaria sunt atinse valorile maxime pentru abonamente lunare.

Cum te pacalesc restaurantele sa bagi mana in buzunar mai adanc decat ai vrea

Gandeste-te la ultima data cand ai mancat la restaurant si incearca sa iti amintesti discutia pe care ai avut-o cu chelnerul. Daca ai o memorie buna si privesti retrospectiv, exista sanse mari sa observi modurile in care persoana care te-a servit a incercat sa te faca sa scoti mai multi bani din buzunar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )