Libnet.ro
UNICEF

21:00

Lora, declaratii despre moartea mamei sale: M-a pregatit din timp pentru plecarea ei si mi-am dat seama tarziu

Adevărul Adevărul,
Lora, declaratii despre moartea mamei sale: M-a pregatit din timp pentru plecarea ei si mi-am dat seama tarziu

La mai putin de un an de la moartea mamei sale, Lora vorbeste pierderea singurului parinte pe care-l mai avea alaturi. continuă pe Adevărul

Lora, declaratii emotionante dupa moartea mamei sale. Ce a povestit, la un an de la deces

Lora si-a deschis sufletul si a vorbit despre cea mai importanta fiinta din viata sa, pe care a pierdut-o in urma cu un an: mama ei. De altfel, viata artistei nu a fost una fara greutati. Si-a pierdut tatal pe cand avea numai patru ani, a muncit inca din adolescenta, iar anul trecut mama ei .

Descoperire macabra: O femeie a tinut trupul mamei sale decedate in frigider vreme de 10 ani

O femeie in varsta de 48 de ani din Japonia a fost arestata pentru ca a tinut cadavrul mamei sale intr-un frigider vreme de zece ani. Yumi Yoshino a spus ca a facut asta deoarece, odata cu moartea mamei, ar fi.

Japonia. O femeie a trait 10 ani in casa cu cadavrul congelat al mamei sale

O femeie de 48 de ani din Japonia a tinut cadavrul mamei sale intr-un frigider timp de 10 ani inainte sa fie descoperita de autoritati.

O femeie din Japonia a ascuns trupul mamei sale decedate in frigider, vreme de 10 ani

O femeie din Japonia a fost arestata dupa ce trupul mamei sale decedate a fost decoperit in frigider.

Japonia: O femeie a ascuns trupul mamei sale decedate in frigider, vreme de 10 ani

O femeie din Japonia a fost arestata dupa ce trupul mamei sale decedate a fost descoperit in frigider, relateaza BBC News.

Vlad Voiculescu, declaratii despre incendiul de la Matei Bals. Ce spune despre demisii si cauza izbucnirii flacarilor

La o zi de la tragedia care a zguduit Romania, o tara ce pare sa ia foc din ce in ce mai des, Ministrul Sanatatii a oferit o serie de declaratii. Vlad Voiculescu a vorbit sambata, 30 ianuarie, despre incendiul de la Matei Bals. Vlad Voiculescu, declaratii despre incendiul de la Matei Bals Noul ministru .

Anamaria Prodan, primele declaratii despre divortul de Reghecampf dupa ce Gigi Becali i-a dat de gol

Scandal mare in fotbal intre deja celebrul Gigi Becali si cuplul cu vechime Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Ieri, latifundiarul din Pipera a facut o marturisire socanta pentru lumea fotbalului si a showbizului: cei doi ar dori sa divorteze. Acum, Anamaria Prodan a oferit primele declaratii despre divortul de Reghecampf dupa ce Gigi Becali i-a .

Patriarhia Romana rupe tacerea despre moartea bebelusului botezat in Suceava. Ce greseala ar fi facut preotul

Tragedie imensa in aceasta dimineata dupa aflarea vestii triste venite de la Suceava. Dupa o noapte de lupta crancena cu viata, micutul botezat la Suceava, intrat in stop cardio-respirator imediat dupa scufundarea in cristelnita, a murit. Evenimentul trist a socat o tara intreaga, iar parintii sunt ravasiti de durere. Copilasul a murit inecat cu apa .

Ioana Dichiseanu, primele declaratii despre starea de sanatate a tatalui sau. De ce a fost Ion Dichiseanu spitalizat de urgenta

Ioana Dichiseanu a oferit cateva detalii despre starea de sanatate a tatalui sau, actorul Ion Dichiseanu. Aceasta a confirmat internarea, insa a subliniat ca artistul in varsta de 87 de ani nu a avut.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )