Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lord of The Dance, din nou la Bucuresti!

ADPM ADPM,
Lord of The Dance, din nou la Bucuresti!

Cu un show nou si o coregrafie si mai spectaculoasa, Lord Of The Dance revine la Bucuresti in primavara anului viitor! Cea mai cunoscuta trupa de dans irlandez va ajunge in capitala pe 14 martie, la numai cateva zile dupa reprezentatiile ce vor avea loc la Timisoara si Cluj. Spectacolul de la Bucuresti este organizat de Project Events. continuă pe ADPM

VIDEO Lord of the Dance revine in Romania anul viitor

Trupa Lord of the Dance revine in Romania in primavara anului viitor, cu un spectacol care va avea loc pe 14 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza organizatorii, Project Events.

Mircea Badea, banat din nou pe Facebook: Cred ca-mi bag picioarele in el

Mircea Badea pare decis sa renunte la Facebook, dupa ce a fost din nou banat pe cunoscutul site de socializare. Cred ca renunt la asta cu Facebook-ul. Bine, nu am fost eu convins nici inainte. Stiti de ce mi-am.

Optimi Cupa Romaniei: Vezi cu cine joaca Steaua, din nou! Programul meciurilor.

Meciurile din optimile Cupei Romaniei-Timisoreana au fost trase, azi, la sorti la Casa Fotbalului. Doar trei echipe din ligile inferioare au ajuns pana in aceasta faza a competitiei, majoritatea meciurilor fiind disputate intre din prima liga. Steaua Bucuresti va intalni in optimile de finala, din nou, ACS Poli. Cele doua vor reedita intalnirea de acum doua etape din Liga 1, cand ros-albastrii invingeau cu 3-0. Vezi programul complet al optimilor Cupei Romaniei-Timisoreana: Chindia .

OTV va emite din nou: Dan Diaconescu isi va realiza emisiunea dintr-un studio din Vatican

Dan Diaconescu a anuntat ca OTV va putea emite din nou in jurul datei de 15 octombrie, anuntand ca studioul cel nou se afla in Vatican. Este chiar intr-o cladire a Vaticanului. Este un fel de biserica, iar.

Talibanii pakistanezi au avertizat ca o vor ataca din nou pe activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai

Talibanii pakistanezi au reiterat, luni, avertismentul ca intentioneaza sa o atace din nou pe tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai, propusa pentru decernarea Premiului Nobel pentru Pace,.

Vom incerca din nou sa o atacam. Avertismentul lansat de talibanii din Pakistan

Talibanii pakistanezi avertizat ca intentioneaza sa o atace din nou pe tanara activista pentru dreptul la educatie Malala Yousafzai, propusa pentru decernarea Premiului Nobel pentru Pace, spunand ca fata are.

Germania isi apara industria auto: UE amana din nou votul asupra reducerii emisiilor CO2.

UE a blocat din nou, prin Comisia Europeana, luarea unei decizii asupra nivelului mediu al emisiilor de CO2, care va trebui atins de fiecare producator in parte pana in 2020. Germania, care s-a opus de la inceput noului prag de 95 g/km a fost sustinuta de Marea Britanie, Cehia, Ungaria, Polonia si Slovacia, potrivit Automotive News Europe. Tinta de 95 g/km, media emisiilor CO2 care ar trebui atinsa de flota de vehicule a fiecarui producator in parte pana in 2020, este tot mai departe in urma .

Promisiunea lui Reghecampf: In iarna ne vom bucura din nou

Laurentiu Reghecampf pregateste relansarea europeana a Stelei in cantonamentul din Turcia si spune ca formatia din Ghencea se va califica in primavara europeana.

Serena Williams castiga din nou, de aceasta data la Beijing.

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, lider in clasamentul WTA, a castigat, duminica, turneul de la Beijing, dotat cu premii in valoare totala de 5. 625 de dolari, potrivit Mediafax. Williams a invins-o, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, dupa o ora si 28 de minute, pe Jelena Jankovici Serbia), cap de serie numarul 8, care de luni va reveni in Top 10. Serena Williams, in varsta de 32 de ani, a castigat al zecelea turneu din acest an si al 56-lea din intreaga sa cariera. Ea mai .

Petrolul se impiedica din nou de Gaz Metan

La doar 90 de minute de a scrie istorie pe banca Petrolului, Cosmin Contra a fost nevoit sa se recunoasca invins, duminica seara, la Medias, la capatul unui meci aspru disputat cu Gaz Metan, decis de reusita lui Vitinho din minutul 80, scor 1-0. Rezultat in urma caruia Steaua se desprinde la 3 puncte in clasament, cu doua meciuri disputate mai putin.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )