Libnet.ro
UNICEF

08:30

Petrolul se impiedica din nou de Gaz Metan

Online Sport Online Sport,
Petrolul se impiedica din nou de Gaz Metan

La doar 90 de minute de a scrie istorie pe banca Petrolului, Cosmin Contra a fost nevoit sa se recunoasca invins, duminica seara, la Medias, la capatul unui meci aspru disputat cu Gaz Metan, decis de reusita lui Vitinho din minutul 80, scor 1-0. Rezultat in urma caruia Steaua se desprinde la 3 puncte in clasament, cu doua meciuri disputate mai putin. continuă pe Online Sport

Petrolul se impiedica din nou de Gaz Metan

La doar 90 de minute de a scrie istorie pe banca Petrolului, Cosmin Contra a fost nevoit sa se recunoasca invins, duminica seara, la Medias, la capatul unui meci aspru disputat cu Gaz Metan, decis de reusita lui Vitinho din minutul 80, scor 1-0. Rezultat in urma caruia Steaua se desprinde la 3 puncte in clasament, cu doua meciuri disputate mai putin.

DIICOT: Oficial de la Gaz Metan, batut si umilit intr-o padure de bodyguarzii lui Alin Simota

Fostul vicepresedinte PNL Hunedoara Alin Simota, care a finantat Jiul Petrosani, si-a platit bodyguarzii, dupa ratarea promovarii in prima liga, sa bata un oficial de la Gaz Metan Medias, acesta fiind lovit intr-o padure unde agresorii au si urinat pe el, potrivit procurorilor, transmite Mediafax.

Craiova lui Mititelu pusa din nou la colt de FRF

FC Universitatea Craiova are din nou probleme cu Federatia Romana de Fotbal dupa incidentele produse de proprii suporteri la meciul din Cupa Romaniei cu Petrolul Ploiesti.

Andreea Mantea si Adrian Artene, din nou un cuplu?

Andreea Mantea si Adrian Artene ar putea forma din nou un cuplu pe micile ecrane. Cei doi s-au revazut si se pare ca pun la cale o noua emisiune de divertisment, de aceasta data la Prima TV.

Dan Voiculescu cere din nou suspendarea presedintelui: Basescu a incalcat grav Constitutia.

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, cere USL sa initieze din nou suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca a incalcat grav Constitutia. Traian Basescu a incalcat din nou, grav, Constitutia, incercand sa influenteze direct Justitia din Romania. El a declarat public ca a avut o discutie telefonica cu procurorul Tiberiu Nitu pe marginea revocarii lui Lucian Papici de la DNA, intervenind in favoarea acestuia: . ) l-am rugat pe procurorul general sa nu o faca. a .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )