Libnet.ro
UNICEF

08:00

Andreea Mantea si Adrian Artene, din nou un cuplu?

ADPM ADPM,
Andreea Mantea si Adrian Artene, din nou un cuplu?

Andreea Mantea si Adrian Artene ar putea forma din nou un cuplu pe micile ecrane. Cei doi s-au revazut si se pare ca pun la cale o noua emisiune de divertisment, de aceasta data la Prima TV. continuă pe ADPM

CNA revine asupra retragerii licentei Giga TV; televiziunea va putea emite din nou.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, joi, sa revina asupra deciziei de retragere a licentei audiovizuale a Giga TV, membrii CNA acordand televiziunii dreptul de a emite din nou, dupa o perioada de revizie tehnica de 90 de zile, transmite Mediafax. CNA a analizat, in sedinta de joi, o contestatie a societatii Sonic Media SRL din Piatra Neamt privind decizia luata de CNA in 17 septembrie privind retragerea licentei audiovizuale a televiziunii Giga TV. Atunci, CNA a retras licenta .

Dan Voiculescu cere din nou suspendarea presedintelui: Basescu a incalcat grav Constitutia.

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, cere USL sa initieze din nou suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca a incalcat grav Constitutia. Traian Basescu a incalcat din nou, grav, Constitutia, incercand sa influenteze direct Justitia din Romania. El a declarat public ca a avut o discutie telefonica cu procurorul Tiberiu Nitu pe marginea revocarii lui Lucian Papici de la DNA, intervenind in favoarea acestuia: . ) l-am rugat pe procurorul general sa nu o faca. a .

Craiova lui Mititelu pusa din nou la colt de FRF

FC Universitatea Craiova are din nou probleme cu Federatia Romana de Fotbal dupa incidentele produse de proprii suporteri la meciul din Cupa Romaniei cu Petrolul Ploiesti.

China permite din nou accesul pe platformele Facebook si Twitter si pe site-ul The New York Times

China permite din nou accesul pe retelele Facebook si Twitter si pe site-ul The New York Times, dar numai pentru o zona de 27 de kilometri in jurul orasului Shanghai, considerat zona de liber schimb, informeaza site-ul tabloidului britanic Daily Mail,.

Actrita, indragostita din nou. Si tot de o femeie

Dupa o relatie recunoscuta tardiv si care s-a incheiat, dragostea ii zambeste din nou.

Andreea Marin, din nou insarcinata?

Andreea Marin marturiseste ca si-ar dori sa aiba un al doilea copil si planuieste acest lucru in urmatorii cinci ani. Vedeta recunoaste, insa, ca problemele de sanatate nu ii permit sa ramana insarcinata asa usor. Nici in cazul primei sarcini nu a decurs totul ca la carte.

Agricultorii, din nou la mana vremii

Producatorii agricoli se tem de efectele negative pe care conditiile meteorologice din ultima vreme le-ar putea avea asupra recoltelor inca neculese.

Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital aditional de 1,5 miliarde euro

Bancile din Cipru ar putea avea nevoie de capital de inca 1,5 miliarde euro 2 miliarde dolari), peste fondurile de 2,5 miliarde euro alocate de UE pentru sprijinirea sectorului financiar al tarii, ca sa faca fata cresterii volumului creditelor fara acoperire, conform agentiei de evaluare Moody's Investors Service.

Rogozin, din nou pe post de Kalasnikov.

Pe masura ce se apropie data Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, presiunile si atacurile din exterior si din interior destinate sa impiedice Republica Moldova sa parafeze acordurile de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana se inmultesc si devin din ce in ce mai virulente. Strugurii moldoveni incep sa aiba un gust din ce in ce mai acru la Moscova, unde frustrarea fata de faptul ca Republica Moldova le scapa printre degete creste. Ieri s-a aflat la Chisinau o delegatie de 28 .

Gheorghe Iaciu a majorat, din nou, pretul de oferta al Impact

Gheorghe Iaciu, cel mai mare actionar al Impact Developer and Contractor IMP), cu o detinere de 38,05% din capitalul social al companiei, a majorat pentru a doua oara, pretul din oferta de preluare a societatii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )