Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Lord of the Dance revine in Romania anul viitor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lord of the Dance revine in Romania anul viitor

Trupa Lord of the Dance revine in Romania in primavara anului viitor, cu un spectacol care va avea loc pe 14 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza organizatorii, Project Events. continuă pe Adevărul

Lord of The Dance, din nou la Bucuresti!

Cu un show nou si o coregrafie si mai spectaculoasa, Lord Of The Dance revine la Bucuresti in primavara anului viitor! Cea mai cunoscuta trupa de dans irlandez va ajunge in capitala pe 14 martie, la numai cateva zile dupa reprezentatiile ce vor avea loc la Timisoara si Cluj. Spectacolul de la Bucuresti este organizat de Project Events.

Grecia va iesi anul viitor din recesiune

Grecia va iesi anul viitor din recesiune, se arata in proiectul de buget pe 2014 prezentat astazi in Parlament, informeaza Reuters.

Ponta: Nu candidez la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca nu va candida la alegerile prezidentiale de anul viitor, iar, din moment ce USL merge mai departe, nu vede niciun motiv de instabilitate guvernamentala, potrivit Agerpres. Nu. Am enorm de multe lucruri de facut in continuare, de obiective strategice de atins, ca sef al Guvernului, a spus Ponta la Antena 3 intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din 2014. Din moment ce USL merge mai departe si scrie foarte clar, unul din partide are .

Elicopterul SMURD pentru Republica Moldova ar putea fi operational de anul viitor

Potrivit secretarului de stat al Ministerului Sanatatii din Romania, din iunie 2014 isi vor incepe activitatea si primele echipaje de paramedici din Moldova.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )