Libnet.ro
UNICEF

00:08

Loredana Groza, super sexy la 45 de ani! Care este secretul ei

Antena3 Antena3,
Loredana Groza, super sexy la 45 de ani! Care este secretul ei

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara. Pe langa o voce de exceptie, ea are si o silueta care le-ar face invidioase pe multe domnisoare din showbiz. Lori a reusit sa aiba. continuă pe Antena3

Geniul de 11 ani care vrea sa aiba viata unui copil obisnuit [VIDEO]

Jaxon Cota este un copil aparent obisnuit, de 11 ani. Totusi, sunt sanse foarte) mari sa fie mult mai inteligent decat toti oamenii pe care ii cunosti. Are un IQ de 148 de puncte si face parte din MENSA de la 9 ani. in plus, rezolva probleme de matematica la nivel de liceu atunci cand [] Geniul de 11 ani care vrea sa aiba viata unui copil obisnuit [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bancul zilei: Care este cea mai tare valuta?

Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoarea. - Euro, dolar, lira sterlina! striga in cor elevii. - Ciocanul libanez! zice Bula. - Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai scos-o? intreaba.

Live Score Steaua - Partizan: miercuri, ora 21.30. Care este echipa de START a lui Radoi

Steaua si Partizan Belgrad se vor intalni in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor pe data de 29 iulie, de la ora 21. UEFA a anuntat, joi, programul primei manse din acest tur.

Femeile din Japonia sunt cele mai longevive din intreaga lume. Vezi care este speranta de viata a romanilor

Femeile japoneze raman cele mai longevive de pe planeta, cu o speranta de viata de 86,83 de ani, in crestere fata de anii anteriori. in urma lor sunt femeile din Hong Kong. Romancele au o speranta de.

Angelina Jolie isi duce inapoi fiul adoptat din Cambodgia. Care este motivul

Celebra artista Angelina Jolie crede ca este timpul ca fiul ei adoptat din Cambodgia, Maddox, sa afle mai multe despre originea lui. Baiatul, in varsta de 13 ani, o va insoti pe artista in tara lui natala, unde Jolie va regiza noul ei film, First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers/ Mai intai mi-au omorat tatal: O fiica a Cambodgiei isi aminteste.

Marturiile socante ale unei adolescente de 14 ani care suferea de anorexie: Ma vedeam dezgustator de grasa - Cat a slabit prin infometare

O fata in varsta de 14 ani a trecut prin clipe groaznice din cauza anorexiei de care suferea. Eleva de clasa a 8-a a slabit 15 kilograme in 3 luni si nu voia sa manance pentru ca se vedea foarte grasa.

ANRE si Transgaz s-au trimis reciproc in judecata. Care este motivul

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a dat in judecata Transgaz pentru recuperarea unor debite. Astfel, Transgaz s-a alaturat celor aproape 390 de litigii pe care ANRE le are in derulare, inclusiv cu compania de stat Elctrocentrale Bucuresti .

Care este profilul candidatului ideal la Primaria Capitalei, in viziunea PNL

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, la Realitatea TV, ca profilul candidatului PNL ce va candida la primaria Capitalei este cel a lui Klaus Iohannis.

Pentagonul a DECONECTAT o retea de e-mail interna. Care este motivul

Pentagonul a deconectat o retea de e-mail interna, neclasificata, de care se folosea seful Statului Major Interarme, generalul Martin Dempsey, precum si alte sute de militari si personal civil dupa ce a fost descoperita o activitate suspecta.

George Maior, fost director SRI: Care este AMENINTAREA secolelor urmatoare

Fostul director al SRI, George Cristian Maior, nominalizat ca ambasador in SUA, a sustinut, marti, ca amenintarea cea mai grava in secolele urmatoare este reprezentata de cybercrime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )