Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Bagdasar Arseni! Ministerul Sanatatii confirma infectia cu germeni din spital

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Bagdasar Arseni! Ministerul Sanatatii confirma infectia cu germeni din spital

Pilotul paramotorului prabusit la Comana pe 10 iulie, internat la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, a fost infectat cu germeni de spital, a informat Ministerul Sanatatii. continuă pe Antena3

FOTO. Pilotul paramotorului prabusit la Comana, infectat cu doua bacterii intraspitalicesti la Spitalul Bagdasar-Arseni. Ministerul Sanatatii ancheteaza cazul

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prabusit in urma cu o saptamana la Comana, a fost diagnosticat cu Klebsiella si Acinetobacter, doua bacterii intraspitalicesti cu rezistenta crescuta la antibiotice, familia luand in calcul o campanie de strangere de fonduri pentru transferarea la Viena a pacientului aflat in stare grava.

UPDATE Pilotul planorului prabusit la Comana, infectat cu doua bacterii la Spitalul Bagdasar-Arseni. Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prabusit in urma cu o saptamana la Comana, a fost diagnosticat cu Klebsiella si Acinetobacter, doua bacterii intraspitalicesti cu rezistenta crescuta la antibiotice, familia luand in calcul o campanie de strangere de fonduri pentru transferarea la Viena a pacientului aflat in stare grava. Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta in spital.

Ministerul Sanatatii confirma al doilea caz de infectare cu virusul Zika a unui cetatean roman

Ministerul Sanatatii a primit confirmarea existentei unui al doilea caz de infectare cu virusul Zika, la un copil de 10 ani, care locuieste cu familia in Guyana Franceza si care a venit in vizita la rude in Romania.

MS contrazice conducerea Spitalului Bagdasar Arseni: Pilotul Marian Cojocaru a contractat infectiile in unitatea medicala. Dezmintirile aparute sunt cu atat mai surprinzatoare cu cat vin din partea unui spital clinic

Ministerul Sanatatii a confirmat, miercuri, ca pilotul Marian Cojocaru a contractat doua infectii intraspitalicesti la Spitalul Bagdasar Arseni.

Ce nereguli a descoperit Ministerul Sanatatii la Spitalul Bagdasar

Inspectia Sanitara a sesizat nereguli marti in privinta normelor de curatenie, dezinfectie si gestionarea deseurilor periculoase, la spitalul Bagdasar-Arseni, a anuntat Ministerul.

Nereguli la Spitalul Bagdasar Arseni: Corpul de control sustine ca pilotul Marian Cojocaru a dezvoltat o colonizare de germeni de spital (VIDEO)

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a finalizat verificarile de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, iar rezultatele sunt mai mult decat ingrijoratoare, informeaza B1 TV. Concluzia.

Ancheta la Spitalul Bagdasar-Arseni: Pilotul Marian Cojocaru este colonizat cu germeni de spital

Pilotul Marian Cojocaru este colonizat cu germeni de spital, acesta a fost izolat intr-o rezerva a Sectiei de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, deocamdata nefiind prezenta o infectie.

Cum vrea Ministerul Sanatatii sa repuna pe picioare Spitalul de Arsi

Dupa ce activitatea din singurul spital de arsuri din tara a fost pusa pe butuci, oficialii au alocat aproape 500. 000 de lei pentru igienizarea sectiei de Terapie Intensiva, dar si pentru alte reabilitari necesare. Spitalul are la dispozitie 30 de zile pentru a pune in aplicare masurile stabilite de Ministerul Sanatatii.

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prabusit la Comana, infectat cu doua bacterii la Spitalul Bagdasar-Arseni

Marian Cojocaru, pilotul paramotorului prabusit in urma cu o saptamana la Comana, a fost diagnosticat cu Klebsiella si Acinetobacter, doua bacterii intraspitalicesti cu rezistenta crescuta la antibiotice, a declarat pentru News. ro sotia acestuia, Irina Cojocaru. Familia acestuia a deschis doua conturi ca sa stranga fonduri pentru transferarea la Viena a pacientului aflat in stare grava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )