Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii confirma al doilea caz de infectare cu virusul Zika a unui cetatean roman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Sanatatii confirma al doilea caz de infectare cu virusul Zika a unui cetatean roman

Ministerul Sanatatii a primit confirmarea existentei unui al doilea caz de infectare cu virusul Zika, la un copil de 10 ani, care locuieste cu familia in Guyana Franceza si care a venit in vizita la rude in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Lovitura pentru Bagdasar Arseni! Ministerul Sanatatii confirma infectia cu germeni din spital

Pilotul paramotorului prabusit la Comana pe 10 iulie, internat la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, a fost infectat cu germeni de spital, a informat Ministerul Sanatatii.

Un baietel de zece ani, al doilea caz de infectare cu Zika din Romania (VIDEO)

Al doilea caz de infectare cu virusul Zika a fost confirmat in Romania, informeaza B1 TV. De data aceasta este vorba despre un baietel de zece ani care locuieste impreuna cu familia sa, de doi.

Al doilea caz de virus Zika, confirmat la un copil roman de 10 ani

Un al doilea caz de infectie cu virusul Zika a fost confirmat la un cetatean roman in afara tarii, un baietel de 10 ani, care locuieste cu familia in Guyana Franceza de aproape doi ani.

Un nou caz de infectare cu virusul Zika in Romania

Ministerul Sanatatii a confirmat un al doilea caz de infectare cu virusul Zika in tara noastra. Este vorba despre un baiat de 10 ani, care locuieste impreuna cu familia in Guyana Franceza de.

Un copil roman, in varsta de 10 ani, contaminat cu virusul Zika. MS: Vorbim despre un caz de import

Un al doilea cetatean roman a fost infectat cu virusul Zika, a anuntat, miercuri, Ministerul Sanatatii. Este vorba despre un baiat de 10 ani, care locuieste impreuna cu familia in Guyana Franceza.

Doctorii atentioneaza: Virusul Zika ia amploare

Medicii de la Centrul National de Sanatate Publica atentioneaza cetatenii Republicii Moldova sa fie precauti la calatoriile in regiune tropicale. Din cauza faptului ca, in lume, tot mai frecvent sunt semnalate cazuri de infectie cu virusul Zika. Deja peste 50 de tari au inregistrat cazuri similare.

Cum vrea Ministerul Sanatatii sa repuna pe picioare Spitalul de Arsi

Dupa ce activitatea din singurul spital de arsuri din tara a fost pusa pe butuci, oficialii au alocat aproape 500. 000 de lei pentru igienizarea sectiei de Terapie Intensiva, dar si pentru alte reabilitari necesare. Spitalul are la dispozitie 30 de zile pentru a pune in aplicare masurile stabilite de Ministerul Sanatatii.

Reusita exceptionala: leacul pentru virusul Zika. Un vaccin va fi testat pentru prima oara pe oameni

Cercetatori canadieni de la Universitatea Laval din Quebec au anuntat marti demararea in urmatoarele zile a testarii pe oameni a unui vaccin impotriva virusului Zika, o premiera in.

Ce nereguli a descoperit Ministerul Sanatatii la Spitalul Bagdasar

Inspectia Sanitara a sesizat nereguli marti in privinta normelor de curatenie, dezinfectie si gestionarea deseurilor periculoase, la spitalul Bagdasar-Arseni, a anuntat Ministerul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )