Libnet.ro
UNICEF

10:00

Lovitura pentru Victor Ponta. Universitatea din Bucuresti cere retragerea titlului de doctor al fostului premier

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Victor Ponta. Universitatea din Bucuresti cere retragerea titlului de doctor al fostului premier

Universitatea din Bucuresti a retrimis Ministerului Educatiei dosarul privind teza de doctorat a fostului premier Victor Ponta, insotita de solicitarea de retragere a titlului de doctor al fostului . continuă pe Antena3

Universitatea din Bucuresti trimite din nou ministrului Educatiei cererea de retragere a titlului de doctor lui Victor Ponta

Universitatea din Bucuresti a trimis din nou la Ministerul Educatiei cererea de retragere a titlului de doctor lui Victor Ponta, cu dosarul aferent, dupa ce ministrul Adrian Curaj declara in noiembrie ca el nu a fost contactat de institutia de invatamant cu aceasta solicitare.

Victor Ponta, reactie la retrimiterea dosarului de plagiat la Minister: Sunt bucuros ca Facultatea de Drept a refuzat sa fie implicata in aceasta rafuiala politica

Victor Ponta reactioneaza la anuntul facut de Universitatea din Bucuresti, potrivit caruia institutia a retrimis ministrului Educatiei dosarul de plagiat al fostului premier si a cerut sa-i retraga titlul de doctor, in baza legii actuale. Intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Ponta a acuzat Universitatea ca de 4 ani se ocupa DOAR de teza mea si s-a declarat bucuros ca Facultatea de Drept a refuzat sa fie implicata in aceasta rafuiala politica. Fostul premier nu a spus niciun cuvant despre modul in care a promovat o Ordonanta de Urgenta doar pentru el, ordonanta prin care un plagiator ar putea renunta, gratis, la doctorat.

UPDATE Universitatea Bucuresti a retrimis la Ministerul Educatiei dosarul de plagiat al lui Victor Ponta si i-a cerut lui Adrian Curaj sa-i retraga titlul de doctor pe legea existenta

Universitatea din Bucuresti a retrimis la Ministerul Educatiei dosarul de plagiat al lui Victor Ponta si a cerut retragerea titlului de doctor in drept detinut de fostul premier, a declarat Marian Popescu, presedintele Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti, pentru Mediafax. Intr-un comunicat remis HotNews. ro, Universitatea din Bucuresti a anuntat ca i-a cerut Ministrului Educatiei sa faca uz de prerogativele pe care i le ofera actuala Lege a Educatiei nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, si sa dispuna anularea Ordinului de Ministru prin care domnului Victor Ponta i s-a conferit titlul de doctor. Reprezentantii universitatii au declarat pentru HotNews. ro ca este a doua oara in mandatul detinut de Adrian Curaj cand Universitatea din Bucuresti trimite dosarul la Minister.

Universitatea Bucuresti a retrimis dosarul pentru retragerea titlului de doctor al lui Victor Ponta

Universitatea din Bucuresti a retrimis Ministerului Educatiei, dosarul privind teza de doctorat a fostului premier Victor Ponta, insotita de solicitarea de retragere a titlului de doctor al fostului prim-ministru.

Universitatea din Bucuresti trimite din nou ministrului Educatiei cererea de retragere a titlului de doctor lui Ponta

Universitatea din Bucuresti a trimis din nou la Ministerul Educatiei cererea de retragere a titlului de doctor lui Victor Ponta, cu dosarul aferent, dupa ce ministrul Adrian Curaj declara in noiembrie ca el nu a fost contactat de institutia de invatamant cu aceasta solicitare.

Victor Ponta critica dur conducerea Universitatii Bucuresti

Fostul premier Victor Ponta a critica, marti, pe Facebook, conducerea Universitatii Bucuresti, dupa ce institutia a cerut Ministerului Educatiei sa dispuna anularea ordinului prin care i s-a conferit titlul de doctor.

Adrian Curaj, ministrul Educatiei, despre retragerea titlului de doctor in cazul Victor Ponta: Daca se putea, se facea

Adrian Curaj, ministrul Educatiei, a declarat astazi ca va consulta cadrul legal si va raspunde solicitarii Universitatii din Bucuresti de a-i retrage titlul de doctor fostului premier Victor Ponta. Intrebat daca pe baza actualului cadru legislativ poate sa-i retraga titlul, Curaj a raspuns: Nu. Daca se putea, se facea, transmite Agerpres. Ministrul nu a precizat, insa, ca singurul element care ii lipseste pentru a retrage titlul este un Ordin prin care sa reglementeze procedura de analiza a plagiatelor de catre CNATDCU, dupa cum a aratat un grup de 39 de intelectuali, profesori si academicieni intr-o scrisoare deschisa.

Ludovic Orban raspunde atacurilor lui Victor Ponta: Minte! A mintit de 1 an si jumatate

Dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat pe Facebook un atac foarte dur la adresa liderului liberal Ludovic Orban, candidat PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban a raspuns acuzatiilor, duminica, la.

Victor Ponta il acuza pe Orban ca ar fi prejudiciat statul cu 250 de milioane de euro

Victor Ponta il acuza pe Ludovic Orban de un prejudiciu de 250 de milioane euro .

Cati bani vor primi bisericile din Bucuresti de la Primarie

CGMB a aprobat in sedinta de luni, un amendament la proiectul de buget din acest an care prevede alocarea a 10 milioane de lei pentru lucrarile necesare bisericilor din Capitala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )