Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce a luat pe mere, statul a dat pe pere: a restituit mai bine de jumatate din suma incasata din taxa auto in 2013

Adevărul Adevărul,
Ce a luat pe mere, statul a dat pe pere: a restituit mai bine de jumatate din suma incasata din taxa auto in 2013

Incasarile din timbrul de mediu au fost, in 2013, de aproape 733 milioane de lei, din care aproximativ 570,27 de milioane de lei au reprezentat restituirile de sume pentru vechea taxa auto catre cei care au obtinut hotarari judecatoresti definitive in acest sens. continuă pe Adevărul

Ce a luat pe mere, statul a dat pe pere: a incasat circa 733 milioane lei din taxa auto in 2013 si a restituit 570 milioane lei din decizii pierdute in instanta

Incasarile din timbrul de mediu au fost, in 2013, de aproape 733 milioane de lei, din care aproximativ 570,27 de milioane de lei au reprezentat restituirile de sume pentru vechea taxa auto catre cei care au obtinut hotarari judecatoresti definitive in acest sens, potrivit datelor Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), citate de catre Agerpres. ro.

in premiera: Universul lui Maniu - Nicolae Maniu, cel mai bine vandut pictor roman din istoria moderna

El este cel mai bine vandut pictor roman din istoria moderna. Stilul lui este atat de interesant incat, de-a lungul deceniilor, au incercat multi sa il defineasca. L-au comparat cu Dali. L-au comparat cu.

Consiliul Europei: Romania trebuie sa protejeze mai bine persoanele cu handicap si romii

Consiliul Europei a cerut vineri Romaniei sa protejeze mai bine persoanele handicapate si sa aloce mai multe fonduri pentru imbunatatirea situatiei romilor, laudand insa, in acelasi timp, progresele realizate in scolarizarea copiilor din aceasta etnie minoritara, scrie AFP.

Dan Sova: Institutional, stam mai bine decat Germania la cai ferate

Institutional, Romania sta mai bine decat Germania in privinta cailor ferate, insa in tara noastra companiile feroviare sunt pe pierderi si sunt sustinute cu bani de la buget, astfel ca atat CFR Marfa, cat si CFR Calatori ar trebui privatizate, a.

Dupa Thriller- ul lui Michael Jackson, Acropolis de Yanni - cel mai bine vandut videoclip din toate timpurile

Unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni ai curentului New Age, Yanni este un artist complex si controversat. Atat muzica sa cat si viata personala s-au aflat intotdeauna in atentia publicului. Nascut in Grecia, la 14 Noiembrie 1954, Yanni Chryssomallis a fost campion national de inot la varsta de 14 ani. La 21 de ani visa sa devina psiholog, pentru ca mai tarziu sa decida ca trebuie sa devina muzician.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )