Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lucian Bute il invinge pe Andrea Di Luisa prin KO tehnic in runda a patra

Hotnews Hotnews,
 Lucian Bute il invinge pe Andrea Di Luisa prin KO tehnic in runda a patra

Lucian Bute l-a invins prin inferioritate, in noaptea de sambata spre duminica, pe italianul Andrea Di Luisa, intr-o partida disputata la Centre Bell din Montreal. Bute l-atrimis la podeain repriza a patra pe italian. Di Luisa s-a ridicat dupa numaratoarea arbitrului, Bute a continua atacul, iar antrenorul italianului a aruncat prosopul, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

TVR transmite duminica, in direct, meciul dintre Lucian Bute si italianul Andrea Di Luisa

TVR 1 transmite in direct duminica, de la ora 5:00, partida de box dintre Lucian Bute si italianul Andrea Di Luisa, desfasurata la Montreal, in Centre Bell, unde pugilistul roman a castigat titlul mondial in 2007, anunta Stirile TVR.

Lucian Bute il invinge pe Di Luisa prin KO tehnic: M-am intors la treaba

Lucian Bute a revenit cu o victorie categorica dupa un an si sapte luni de absenta din ringul de box. Pugilistul roman a cistigat fara drept de apel, prin inferioritate, meciul cu italianul Andrea.

VIDEO Lucian Bute castiga prin KO tehnic meciul impotriva italianului Di Luisa

Pugilistul Lucian Bute l-a invins prin KO tehnic, in noaptea de sambata spre duminica, pe italianul Andrea Di Luisa, intr-o partida disputata la Centre Bell din Montreal.

Lucian Bute revine cu o victorie

Pugilistul Lucian Bute l-a invins prin inferioritate, in noaptea de sambata spre duminica, pe italianul Andrea Di Luisa, intr-o partida disputata la Centre Bell din Montreal.

LIVE Lucian Bute - Andrea Di Luisa (Duminica, ora 5:00)

Onlinesport. ro transmite duminica dimineata de la ora 5:00 a Romaniei meciul prin intermediul caruia Lucian Bute revine in ring dupa o pauza de un an si jumatate.

Lucian Bute revine in ring duminica, 16 august: Adversarul pugilistul va fi italianul Andrea Di Luisa

Lucian Bute revine in ring duminica, 16 august, intr-o partida de box care va avea loc in Centre Bell, Montreal, dupa un an si sapte luni de absenta. Adversarul romanului va fi italianul Andrea Di Luisa. in.

Revenire spectaculoasa a lui Lucian Bute: Sportivul roman l-a invins pe italianul Andrea Di Luisa

Lucian Bute a avut nevoie de doar patru runde pentru a il pune la podea pe italianul Andrea Di Luisa, nimeni altul decat campionul european la categoria supermijlocie, informeaza B1 TV. Un croseu devastator de.

Lucian Bute a trecut cantarul oficial inaintea meciului cu Andrea Di Luisa

Pugilistul Lucian Bute a trecut, vineri, cantarul oficial inaintea meciului cu italianul Andrea Di Luisa, care va avea loc in Centre Bell, la Montreal, duminica, de la ora 05. Gata.

Lucian Bute: M-am intors

Dupa o pauza de un an si 7 luni, Lucian Bute a revenit victorios in ringul profesionist cu un KO in repriza a 4-a aplicat italianului Andrea Di Luisa. Vedeti mai jos ce a declarat Bute chiar la nivelul ringului din Bell Centre, Montreal.

Lucian Bute: Am lipsit mult, am muncit mult, dar sunt inapoi la treaba

Lucian Bute a declarat, in noaptea de sambata spre duminica, dupa victoria din meciul cu italianul Andrea Di Luisa, ca a lipsit mult din ring, ca a muncit mult la antrenamente si a precizat ca s-a intors la treaba.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )