Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lucian Bute: Am lipsit mult, am muncit mult, dar sunt inapoi la treaba

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lucian Bute: Am lipsit mult, am muncit mult, dar sunt inapoi la treaba

Lucian Bute a declarat, in noaptea de sambata spre duminica, dupa victoria din meciul cu italianul Andrea Di Luisa, ca a lipsit mult din ring, ca a muncit mult la antrenamente si a precizat ca s-a intors la treaba. continuă pe Wall-Street Ro

Lucian Bute il invinge pe Andrea Di Luisa prin KO tehnic in runda a patra

Lucian Bute l-a invins prin inferioritate, in noaptea de sambata spre duminica, pe italianul Andrea Di Luisa, intr-o partida disputata la Centre Bell din Montreal. Bute l-atrimis la podeain repriza a patra pe italian. Di Luisa s-a ridicat dupa numaratoarea arbitrului, Bute a continua atacul, iar antrenorul italianului a aruncat prosopul, relateaza Mediafax.

Lucian Bute: M-am intors

Dupa o pauza de un an si 7 luni, Lucian Bute a revenit victorios in ringul profesionist cu un KO in repriza a 4-a aplicat italianului Andrea Di Luisa. Vedeti mai jos ce a declarat Bute chiar la nivelul ringului din Bell Centre, Montreal.

Revenire spectaculoasa a lui Lucian Bute: Sportivul roman l-a invins pe italianul Andrea Di Luisa

Lucian Bute a avut nevoie de doar patru runde pentru a il pune la podea pe italianul Andrea Di Luisa, nimeni altul decat campionul european la categoria supermijlocie, informeaza B1 TV. Un croseu devastator de.

Lucian Bute revine cu o victorie

Pugilistul Lucian Bute l-a invins prin inferioritate, in noaptea de sambata spre duminica, pe italianul Andrea Di Luisa, intr-o partida disputata la Centre Bell din Montreal.

Lucian Bute il invinge pe Di Luisa prin KO tehnic: M-am intors la treaba

Lucian Bute a revenit cu o victorie categorica dupa un an si sapte luni de absenta din ringul de box. Pugilistul roman a cistigat fara drept de apel, prin inferioritate, meciul cu italianul Andrea.

VIDEO Lucian Bute castiga prin KO tehnic meciul impotriva italianului Di Luisa

Pugilistul Lucian Bute l-a invins prin KO tehnic, in noaptea de sambata spre duminica, pe italianul Andrea Di Luisa, intr-o partida disputata la Centre Bell din Montreal.

Lucian Bute a trecut cantarul oficial

Lucian Bute a trecut cantarul oficial inaintea meciului pe care il va sustine in aceasta noapte, live text pe onlinesport. ro de la ora 5:00, contra italianului Andrea Di Luisa.

Lucian Bute a trecut cantarul oficial inaintea meciului cu Andrea Di Luisa

Pugilistul Lucian Bute a trecut, vineri, cantarul oficial inaintea meciului cu italianul Andrea Di Luisa, care va avea loc in Centre Bell, la Montreal, duminica, de la ora 05. Gata.

TVR transmite duminica, in direct, meciul dintre Lucian Bute si italianul Andrea Di Luisa

TVR 1 transmite in direct duminica, de la ora 5:00, partida de box dintre Lucian Bute si italianul Andrea Di Luisa, desfasurata la Montreal, in Centre Bell, unde pugilistul roman a castigat titlul mondial in 2007, anunta Stirile TVR.

LIVE Lucian Bute - Andrea Di Luisa (Duminica, ora 5:00)

Onlinesport. ro transmite duminica dimineata de la ora 5:00 a Romaniei meciul prin intermediul caruia Lucian Bute revine in ring dupa o pauza de un an si jumatate.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )