Libnet.ro
UNICEF

14:00

TVR transmite duminica, in direct, meciul dintre Lucian Bute si italianul Andrea Di Luisa

Hotnews Hotnews,
 TVR transmite duminica, in direct, meciul dintre Lucian Bute si italianul Andrea Di Luisa

TVR 1 transmite in direct duminica, de la ora 5:00, partida de box dintre Lucian Bute si italianul Andrea Di Luisa, desfasurata la Montreal, in Centre Bell, unde pugilistul roman a castigat titlul mondial in 2007, anunta Stirile TVR. continuă pe Hotnews

TVR va transmite meciul lui Lucian Bute. La ce ora trebuie sa va treziti pentru a vedea partida de box

Postul public de televiziune a anuntat, vineri, ca va transmite in direct, duminica, de la ora 05. 00, meciul de box dintre Lucian Bute si italianul Andrea Di Luisa, care va avea loc la Montreal, in Centre Bell.

Lucian Bute revine in ring. Unde poate fi vazut meciul

Lucian Bute va lupta duminica dimineata, la Montreal, cu italianul Andrea Di Luisa, campionul european la supermijlocie, scrie gsp. ro. Meciul va putea fi urmarit in direct la TVR 1 de la ora 05:00 dimineata. Va fi.

LIVE Lucian Bute - Andrea Di Luisa (Duminica, ora 5:00)

Onlinesport. ro transmite duminica dimineata de la ora 5:00 a Romaniei meciul prin intermediul caruia Lucian Bute revine in ring dupa o pauza de un an si jumatate.

Lucian Bute revine in ring duminica, 16 august: Adversarul pugilistul va fi italianul Andrea Di Luisa

Lucian Bute revine in ring duminica, 16 august, intr-o partida de box care va avea loc in Centre Bell, Montreal, dupa un an si sapte luni de absenta. Adversarul romanului va fi italianul Andrea Di Luisa. in.

Lucian Bute a trecut cantarul oficial inaintea meciului cu Andrea Di Luisa

Pugilistul Lucian Bute a trecut, vineri, cantarul oficial inaintea meciului cu italianul Andrea Di Luisa, care va avea loc in Centre Bell, la Montreal, duminica, de la ora 05. Gata.

Lucian Bute revine in ring la sfarsitul acestei saptamani

Dupa un an si sapte luni de absenta din ringul de box, fostul campion mondial Lucian Bute va urca din nou in ring Centre Bell din Montreal, impotriva lui Andrea Di Luisa. in aceeasi arena, in 2007,.

Lucian Bute s-a intors! Mesajul romanului inaintea duelului de sambata

Pugilistul Lucian Bute si-a anuntat revenirea in ring printr-un mesaj pe care l-a adresat fanilor din intreaga lume. Romanul va boxa, sambata, la Montreal, cu italianul Andrea Di Luisa, la categoria semigrea.

Lucian Bute a dezvaluit ce il motiveaza inaintea revenirii in ring, dupa o absenta de 19 luni: Pentru asta voi lupta!

Lucian Bute va boxa pe 15 august cu italianul Andrea Di Luisa, acesta fiind primul sau meci dupa mai bine de un an si jumatate de absenta.

Anuntul de ultima ora facut de Lucian Bute

Boxerul roman Lucian Bute va urca sambata din nou in ring, dupa o pauza de 19 luni, iar principala sa motivatie pentru a-si continua cariera o reprezinta dorinta de a deveni campion mondial pentru a doua oara.

Premierul Victor Ponta, la meciul dintre FC Barcelona si FC Sevilla, alaturi de oficiali din intreaga lume (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a lasat deoparte grijile de la Guvern pentru a urmari partida dintre FC Barcelona si FC Sevilla pe stadionul din Tibilisi, informeaza B1 TV. Seful executivului a vazut meciul din tribuna.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )