Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ludovic Orban cere mai multa fermitate in luarea deciziilor de carantinare a localitatilor care au indice semnificativ mai mare decat 3 la mie

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban cere mai multa fermitate in luarea deciziilor de carantinare a localitatilor care au indice semnificativ mai mare decat 3 la mie

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, dupa o sedinta cu prefectii si institutiile implicate in limitarea pandemiei de coronavirus, ca a cerut mai multa fermitate in luare deciziei de carantinare a localitatilor care au un indice semnificativ mai mare de 3 la mie. continuă pe Adevărul

Orban cere mai multa fermitate in luarea deciziilor de carantinare a localitatilor

Premierul Ludovic Orban spune ca le-a cerut prefectilor si institutiilor judetene implicate in gestionarea pandemiei de COVID-19 mai multa fermitate in luarea deciziilor de carantinare a localitatilor unde rata de infectare este semnificativ mai mare de 3 la mia de locuitori.

Robert Cazanciuc (PSD): Ludovic Orban, cel mai ipocrit premier. A spus lucruri foarte grele cand era in Opozitie, ca sa castige increderea, si, cum a ajuns la Putere, a facut exact invers (VIDEO)

Social-democratii nu au reusit nici luni sa intruneasca cvorumul in Biroul Permanent al Senatului pentru a introduce in dezbatere initiativa legislativa privind amanarea alegerilor parlamentare. Zilele trecute.

Ludovic Orban: Indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, noi ne mentinem angajamentele si vom continua sa militam pentru dezvoltarea parteneriatului strategic Toate investitiile sunt importante, inclusiv cele americane (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca intre Romania si SUA exista un parteneriat strategic care capata din ce in ce mai multa consistenta, atat in plan militar, cat si.

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

FIREA: Sunt mai multe incalcari ale legislatiei in vigoare care il transforma pe Ludovic Orban in inculpat, pentru cel putin trei infractiuni

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca premierul a incalcat legislatia in vigoare si a comis cel putin trei infractiuni care il transforma in inculpat pe Ludovic Orban si anume coruptie si abuz in serviciu, santaj la adresa bucurestenilor si cumparare de voturi. Ea a sustinut ca seful Executivului a afirmat de mai multe ori ca Primaria Capitalei va primi buget atunci cand va fi votat candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan in functia de primar general. Firea a mai spus ca se asteapta ca institutiile statului sa se autosesizeze in acest sens, daca nu se va intampla in perioada urmatoare, am discutat si cu avocatii nostri si ne gandim foarte serios sa depunem plangere, relateaza news. ro.

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

Ludovic Orban: Mai spun o data, nu vom majora taxe si impozite Unele propuneri ale intreprinzatorilor vor fi incluse in programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban sustine ca Executivul nu are in plan cresterea de taxe si impozite. O mai spun o data, pentru ca o data la doua zile apare cate o nazdravanie care este preluata fara sa aiba niciun fel de legatura, sustinem categoric cota unica de impozitare si nu vom majora taxe si impozite, a spus Orban vineri, la un eveniment organizat de Consiliul National al intreprinderilor Mici si Mijlocii.

Ludovic Orban: Am vazut abordari partizane care nesocotesc eforturile uriase pe care le-a facut Guvernul Cateva dintre masurile luate in sprijinul mediului de afaceri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre partenriatul dintre Guvern si mediul de afaceri si rezultatele pe care acesta le-a generat. Orban a enumerat mai multe masuri luate de Executiv in sprijinul.

Ludovic Orban, despre petrecerile de Revelion: Cel mai important este sa ne mobilizam in aceasta perioada (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in cursul declaratiilor de presa de luni seara si despre organizarea petrecerilor de Revelion, in contextul numarului mare de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Am.

Putarea mastii de protectie ar putea deveni obligatorie in toate judetele cu o ratade infectare de peste 1,5 la mie. Ludovic Orban: Masca este una din cele mai eficiente masuri de protectie impotriva virusului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la finalul videoconferintei cu comitetele judetene pentru situatii de urgenta si prefectii, ca CNSU va analiza propunerea de introducere a portului mastii de protectie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )