Libnet.ro
UNICEF

21:00

Robert Cazanciuc (PSD): Ludovic Orban, cel mai ipocrit premier. A spus lucruri foarte grele cand era in Opozitie, ca sa castige increderea, si, cum a ajuns la Putere, a facut exact invers (VIDEO)

B1 B1,
Robert Cazanciuc (PSD): Ludovic Orban, cel mai ipocrit premier. A spus lucruri foarte grele cand era in Opozitie, ca sa castige increderea, si, cum a ajuns la Putere, a facut exact invers (VIDEO)

Social-democratii nu au reusit nici luni sa intruneasca cvorumul in Biroul Permanent al Senatului pentru a introduce in dezbatere initiativa legislativa privind amanarea alegerilor parlamentare. Zilele trecute. continuă pe B1

Ludovic Orban cere mai multa fermitate in luarea deciziilor de carantinare a localitatilor care au indice semnificativ mai mare decat 3 la mie

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, dupa o sedinta cu prefectii si institutiile implicate in limitarea pandemiei de coronavirus, ca a cerut mai multa fermitate in luare deciziei de carantinare a localitatilor care au un indice semnificativ mai mare de 3 la mie.

Liberalul cu 3 mandate PSD, luat sub aripa de Ludovic Orban. A intervenit la tribunaplenului 3 minute pe an

Liberalul Mihaita Gaina, luat sub aripa de Ludovic Orban, se poate lauda cu TREI mandate de parlamentar PSD. Acesta a trecut apoi in tabara liberalilor, dar nu inainte de a contribui la rasturnarea Guvernului Dancila, gest pentru care a fost rasplatit de cu un loc eligibil pe listele PNL pentru scrutinul de pe 6 decembrie.

Alina Gorghiu, acuzatii de abuz in serviciu la adresa lui Robert Cazanciuc: Actiunea PSD este inca un motiv pentru care alegerile trebuie sa aiba loc la 6 decembrie

Senatoarea PNL Alina Gorghiu il acuza pe presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, ca a convocat o sedinta de plen incalcand legea. Asta pentru ca PSD urmareste sa adopte proiectul de amanare.

FIREA: Sunt mai multe incalcari ale legislatiei in vigoare care il transforma pe Ludovic Orban in inculpat, pentru cel putin trei infractiuni

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca premierul a incalcat legislatia in vigoare si a comis cel putin trei infractiuni care il transforma in inculpat pe Ludovic Orban si anume coruptie si abuz in serviciu, santaj la adresa bucurestenilor si cumparare de voturi. Ea a sustinut ca seful Executivului a afirmat de mai multe ori ca Primaria Capitalei va primi buget atunci cand va fi votat candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan in functia de primar general. Firea a mai spus ca se asteapta ca institutiile statului sa se autosesizeze in acest sens, daca nu se va intampla in perioada urmatoare, am discutat si cu avocatii nostri si ne gandim foarte serios sa depunem plangere, relateaza news. ro.

Ludovic Orban: Este vital pentru Romania ca mandatul actualului parlament sa inceteze la termenul constitutional stabilit. Atata lipsa de responsabilitate ca in majoritatea dominata de PSD nu a mai existat in postdecembrism (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a punctat, luni, ca democratia inseamna votul oamenilor. Prim-ministrul a explicat, luni, ca mai multe state europene au decis sa mearga inainte cu desfasurarea alegerilor in.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul nou

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Slobozia, ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul.

Ludovic Orban, despre petrecerile de Revelion: Cel mai important este sa ne mobilizam in aceasta perioada (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in cursul declaratiilor de presa de luni seara si despre organizarea petrecerilor de Revelion, in contextul numarului mare de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Am.

LUDOVIC ORBAN: Eu accept orice dezbatere cu liderul PSD daca vrea sa dezbata ceva cu mine

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca este nevoie de alegeri parlamentare, intrucat Parlamentul de astazi are o majoritate remanenta care impiedica adoptarea unor legi care sunt necesare si pe care oamenii si le doresc.

Ludovic Orban: PSD a boicotat sistematic toate eforturile pe care le-am facut in lupta impotriva pandemiei

Premierul Ludovic Orban a acuzat partidul PSD, intr-o conferinta de presa de sambata,de faptul ca a sabotat masurile guvernamentalesi ale autoritatilor sanitare menite sa opreasca pandemia de CO.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului

Premierul Ludovic Orban anunta ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, dupa investirea noului Guvern. El promite cresteri de pensie bazate pe realitatea economica aratand ca aceste majorari vor duce la cresterea puterii de cumparare in ceea ce priveste veniturile pensionarilor fara ca majorarile sa fie anulate de inflatie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )