Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban despre Chiliman:Vom aplica toate prevederile statutare referitoare membrii PNL in diferite faze de ancheta. /De cand Ponta este primul-ministru, firma d-lui Hertanu o gasesti in tot felul de asocieri care au castigat licitatii

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban despre Chiliman:Vom aplica toate prevederile statutare referitoare membrii PNL in diferite faze de ancheta. /De cand Ponta este primul-ministru, firma d-lui Hertanu o gasesti in tot felul de asocieri care au castigat licitatii

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca nu are informatii despre cazul primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, dar a precizat ca in situatia in care procurorii vor anunta ca este suspect de coruptie, liberalii vor aplica toate prevederile statutare. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre pensia speciala: Nu voi beneficia de acest privilegiu, nu voi face cerere

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban spune ca atunci cand va veni momentul sa se pensioneze nu va face o cerere pentru a beneficia de pensia speciala nou adoptata de parlamentari, potrivit Agerpres. Eu in.

Ludovic Orban, despre ALDE: Tusea si junghiul, sacul si petecul. Doi tuteri care o sa tataie de acum in jurul lui Ponta in cor

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a vorbit despre fuziunea PLR-PC si spuna ca sunt partide care niciodata nu au dat piept cu electoratul si care de acum incolo o sa tataie in jurului lui Ponta in.

Adevarul Live, ora 14.30: Ludovic Orban, vicepresedinte PNL, despre cat va mai supravietui Victor Ponta la Guvern

Ludovic Orban, vicepresedintele Partidului National Liberal, explica la Adevarul Live cat va mai rezista premierul Victor Ponta in fruntea executivului si ce are de gand sa faca opozitia in acest sens.

Ce spune Orban despre fuziunea PC cu PLR

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, in legatura cu fuziunea dintre PC si PLR, ca cele doua formatiuni politice nu au dat niciodata piept cu electoratul si ca este doar o chestiune de timp pana cand PSD se va lepada de ei.

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Puneti in pericol democratia

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat in plenul comun al Parlamentului ca adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar atrage dupa sine situarea Parlamentului la o.

Ludovic Orban ironizeaza fuziunea PLR-PC:Tusea si junghiul, sacul si petecul. Doi tuteri, indiferent cum se numesc ei, ai lui Victor Ponta, nu mai tataie separat, ci in jurul lui Ponta in cor.

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat joi ca prin fuziunea dintre Partidul Liberal Reformator PLR) si Partidul Conservator PC) doi tuteri nu mai tataie separat, ci in jurul premierului Victor Ponta.

Ludovic Orban: Nu le-ati spus cetatenilor ca aveti in program majorarea pensiilor parlamentarilor

Seful deputatilor liberali, Ludovic Orban, a declarat in plenul reunit al Parlamentului ca parlamentarii nu si-au anuntat alegatorii ca intentioneaza sa-si creasca pensiile, in momentul in care au candidat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )