Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce spune Orban despre fuziunea PC cu PLR

România Liberă România Liberă,
Ce spune Orban despre fuziunea PC cu PLR

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, in legatura cu fuziunea dintre PC si PLR, ca cele doua formatiuni politice nu au dat niciodata piept cu electoratul si ca este doar o chestiune de timp pana cand PSD se va lepada de ei. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban ironizeaza fuziunea PLR-PC:Tusea si junghiul, sacul si petecul. Doi tuteri, indiferent cum se numesc ei, ai lui Victor Ponta, nu mai tataie separat, ci in jurul lui Ponta in cor.

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a afirmat joi ca prin fuziunea dintre Partidul Liberal Reformator PLR) si Partidul Conservator PC) doi tuteri nu mai tataie separat, ci in jurul premierului Victor Ponta.

Ludovic Orban, despre ALDE: Tusea si junghiul, sacul si petecul. Doi tuteri care o sa tataie de acum in jurul lui Ponta in cor

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a vorbit despre fuziunea PLR-PC si spuna ca sunt partide care niciodata nu au dat piept cu electoratul si care de acum incolo o sa tataie in jurului lui Ponta in.

Ludovic Orban, despre pensia speciala: Nu voi beneficia de acest privilegiu, nu voi face cerere

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban spune ca atunci cand va veni momentul sa se pensioneze nu va face o cerere pentru a beneficia de pensia speciala nou adoptata de parlamentari, potrivit Agerpres. Eu in.

Ludovic Orban despre Chiliman:Vom aplica toate prevederile statutare referitoare membrii PNL in diferite faze de ancheta. /De cand Ponta este primul-ministru, firma d-lui Hertanu o gasesti in tot felul de asocieri care au castigat licitatii

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat joi ca nu are informatii despre cazul primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, dar a precizat ca in situatia in care procurorii vor anunta ca este suspect de coruptie, liberalii vor aplica toate prevederile statutare.

Tariceanu anunta ca partidul rezultat din fuziunea PLR-PC se va numi ALDE, la fel ca Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa

Calin Popescu Tariceanu a anuntat joi ca formatiunea ce va rezulta din fuziunea dintre partidul sau PLR si Partidul Conservator se va numi ALDE - Alianta Liberalilor si Democratilor, acronimul fiind identic cu cel al formatiunii politice europene Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa.

Teodor Atanasiu: Nu stiam despre cazul Chiliman. Nu vin sa se spovedeasca la partid. Cine nu respecta legea, indiferent de culoarea politica, trebuie sa suporte consecintele

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu, care coordoneaza si PNL Bucuresti, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, la Alba Iulia, ca nu stia de cazul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman,.

Teodor Atanasiu, despre cazul lui Andrei Chiliman: Nu vin sa se spovedeasca la partid

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, sustine ca nu stia de despre cazul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, intrucat acestea nu vin sa se spovedeasca in partid.

Teodor Atanasiu, despre cazul lui Andrei Chiliman: Nu vine sa se spovedeasca la partid

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, sustine ca nu stia de despre cazul primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, intrucat acesta nu vine sa se spovedeasca in partid.

PNL cere comisie de ancheta in cazul datoriei Rompetrol

PNL a solicitat infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a verifica modul in care Guvernul Ponta a respectat interesele nationale in privinta recuperarii datoriei de aproape 600 de milioane de dolari de la Rompetrol, a anuntat Andreea Paul, prim-vicepresedintele PNL.

Ce spune MRU despre incercarile lui Ponta de a-si salva fuctia de presedinte al PSD

Mihai Razvan Ungureanu, fostul premier si sef al Serviciului de Informatii Externe, a declarat marti seara, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca partidul condus de Victor Ponta se regaseste intr-o deruta totala si ca premierul incearca in aceste zile sa-ti salveze functia de sef de partid prin fuziunea PSD cu UNPR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )