Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, la DNA: Am contestat masura controlului judiciar

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, la DNA: Am contestat masura controlului judiciar

Ludovic Orban a ajuns luni dimineata la Sectia 23 de politie pentru a da cu subsemnatul, aceasta fiind una dintre obligatiile impuse de controlul judiciar. Liberalul trebuie sa se prezinte la Politie si sa. continuă pe Antena3

UPDATE. Ludovic Orban a contestat controlul judiciar impus de DNA

Ludovic Orban a contestat, luni, controlul judiciar decis de DNA in cazul sau. El este cercetat, sub control judiciar, pentru folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Ludovic Orban, de la Politie la DNA

Ludovic Orban a trecut luni dimineata pe la Sectia 23 de Politie pentru a isi respecta obligatiile impuse de controlul judiciar, apoi a ajuns la DNA, transmit surse din presa.

Ludovic Orban, chemat din nou la DNA

Ludovic Orban a ajuns, luni dimineata, din nou la DNA. El este cercetat, sub control judiciar, pengtru folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite.

Zi plina pentru Ludovic Orban. De la Politie, liberalul a venit si la DNA

Ludovic Orban a ajuns luni dimineata la Sectia 23 de politie pentru a da cu subsemnatul, aceasta fiind una dintre obligatiile impuse de controlul judiciar. Liberalul trebuie sa se prezinte la Politie si sa.

Ludovic Orban, audiat la DNA in dosarul in care a fost plasat sub control judiciar

Ludovic Orban s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru audieri audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar, arata B1 TV. Sunt in cadrul.

Orban, la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca a cerut mita 50.000 de euro

Liberalul Ludovic Orban a venit luni la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care este acuzat ca a cerut unui om de afaceri 50. 000 de euro pentru campania sa electorala la Primaria Capitalei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )