Libnet.ro
UNICEF

01:05

Luna mai incepe cu vesti bune: creste salariul minim pe economie la 1.250 de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Luna mai incepe cu vesti bune: creste salariul minim pe economie la 1.250 de lei

Salariul minim pe economie creste incepand cu data de 1 mai de la 1. 050 de lei brut la 1. 250 de lei brut. De aceasta majorare vor beneficia peste un milion de romani, inclusiv bugetarii. continuă pe Wall-Street Ro

De la 1 mai creste salariul minim pe economie: Ce alte schimbari se vor produce in buzunarele romanilor de luna viitoare

Incepand cu 1 mai creste salariul minim pe economie, odata cu acesta majorandu-se si contributiile de sanatate, dar si punctul de amenda rutiera. Pe de alta parte, tot de la inceputul lu.

161 programe de formare profesionala vor incepe in luna mai 2016

Un numar de 3. 098 de persoane vor putea participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in luna mai 2016, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstince remis redactiei.

Ce schimbari aduce 1 mai in buzunarele romanilor

In prima zi a lunii mai intra in vigoare o serie de reglementari prin care creste salariul minim pe economie, majorandu-se automat si contributiile de sanatate, dar si punctul de amenda rutiera. De asemenea, gazele se ieftinesc, iar intreprinzatorii din agricultura si firmele de comert exterior vor functiona dupa reguli noi.

E aproape luna mai, dar ninge la Londra. Caderi masive de zapada in Marea Britanie (FOTO, VIDEO)

Zapada si lapovita inca sunt prezente in mai multe regiuni din Marea Britanie, desi este este sfarsitul lunii aprilie. La Londra, oamenii au fost nevoiti sa se intoarca la garderoba de ia.

GE Money Bank isi lanseaza oferta publica initiala in luna mai

GE Money Bank, divizia din Republica Ceha a societatii americane GE Capital, isi va lansa, luna viitoare, oferta publica initiala, operatiune din care intentioneaza sa stranga pana la 922 milioane de dolari.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )