Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un lungmetraj romanesc in topul celor mai asteptate filme din 2015

România Liberă România Liberă,
Un lungmetraj romanesc in topul celor mai asteptate filme din 2015

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele mai asteptate 20 de filme straine ale anului 2015, potrivit unui top realizat de site-ul specializat in stiri din domeniul cinematografiei IndieWire, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Liga I se afla pe locul 16 in topul celor mai puternice campionate din lume in 2014

Liga I ocupa locul 16 in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, ierarhie publicata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Liga I se afla pe locul 16 in topul celor mai puternice campionate din lume

Liga I ocupa locul 16 in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, ierarhie publicata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Comoara lui Corneliu Porumboiu, printre cele mai asteptate filme ale anului 2015

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele mai asteptate 20 de filme straine ale anului 2015, potrivit unui top realizat de site-ul specializat in stiri din domeniul cinematografiei IndieWire.

Locuri in Bucuresti pentru sedinta foto. Parcul Herastrau, in topul celor mai frumoase locuri pentru poze

Tot mai multi oameni din Bucuresti sunt interesati sa vada unde se afla locurile cele mai frumoase pentru o sedinta foto de neuitat.

Biblioteca Universitatii Gh. Asachi din Iasi votata pe locul 2 in topul celor mai frumoase 25 de biblioteci din lume

Biblioteca Universitatii Tehnice din Iasi a fost selectata printre cele mai frumoase 25 de biblioteci din lume, in cadrul unui sondajul online initiat de portalul boredpanda. com.

Nivelul inegalitatii globale este uimitor. Averile celor mai bogati oameni din lume vor depasi 50% din averea globala

Un raport al organizatiei Oxfam publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, arata ca cei mai bogati 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala.

Smiley, cel mai prolific artist din 2014

Interpretul de muzica pop Smiley se afla pe primul loc in topul celor mai difuzati artisti din tara noastra, realizat de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM).

Top 10 cele mai influente filme ale tuturor timpurilor!

In urma unui studiu recent, s-a intocmit un top al celor mai influente filme facute vreodata la Hollywood, iar pe primul loc se situeaza The Wizard of Oz, film ce dateaza din anul 1939.

Liga I, in top 20 cele mai puternice campionate din lume

Liga I ocupa locul 16, cu 619 de puncte, in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, intocmit si publicat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Topul celor mai difuzati artisti: ei au castigat cel mai mult

Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM) a incheiat repartitia sumelor cuvenite artistilor din difuzari anul trecut si a prezentat clasamentul celor mai difuzati artisti. Topul este dominat de muzicieni, insa.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )