Libnet.ro
UNICEF

08:00

Liga I se afla pe locul 16 in topul celor mai puternice campionate din lume

Adevărul Adevărul,
Liga I se afla pe locul 16 in topul celor mai puternice campionate din lume

Liga I ocupa locul 16 in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, ierarhie publicata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS). continuă pe Adevărul

Liga I se afla pe locul 16 in topul celor mai puternice campionate din lume in 2014

Liga I ocupa locul 16 in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, ierarhie publicata de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Biblioteca Universitatii Gh. Asachi din Iasi votata pe locul 2 in topul celor mai frumoase 25 de biblioteci din lume

Biblioteca Universitatii Tehnice din Iasi a fost selectata printre cele mai frumoase 25 de biblioteci din lume, in cadrul unui sondajul online initiat de portalul boredpanda. com.

Liga I, in top 20 cele mai puternice campionate din lume

Liga I ocupa locul 16, cu 619 de puncte, in clasamentul celor mai puternice campionate din lume in 2014, intocmit si publicat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Un lungmetraj romanesc in topul celor mai asteptate filme din 2015

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, se numara printre cele mai asteptate 20 de filme straine ale anului 2015, potrivit unui top realizat de site-ul specializat in stiri din domeniul cinematografiei IndieWire, citat de Mediafax.

Locuri in Bucuresti pentru sedinta foto. Parcul Herastrau, in topul celor mai frumoase locuri pentru poze

Tot mai multi oameni din Bucuresti sunt interesati sa vada unde se afla locurile cele mai frumoase pentru o sedinta foto de neuitat.

Topul celor mai difuzati artisti: ei au castigat cel mai mult

Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM) a incheiat repartitia sumelor cuvenite artistilor din difuzari anul trecut si a prezentat clasamentul celor mai difuzati artisti. Topul este dominat de muzicieni, insa.

VIDEO Record de turisti la Cetatea Fagaras, clasata pe locul al doilea in topul celor la frumoase castele din lume

Daca in anii trecuti numarul vizitatorilor depasea cu greu pragul de 30. 000, in 2014 situatia s-a schimbat. Cetatea Fagaras a fost vizitata de 55. 000 de turisti, iar anul acesta se spera sa se ajunga la 100. 000 de vizitatori.

Smiley, cel mai prolific artist din 2014

Interpretul de muzica pop Smiley se afla pe primul loc in topul celor mai difuzati artisti din tara noastra, realizat de Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti CREDIDAM).

Morti si raniti, in rafuielile celor mai de temut clanuri din Buzau

In ultimii 20 de ani, gruparile de interlopi din Buzau au produs averi colosale din proxenetism, clonare de carduri, taxe de protectie si camatarie. Nu de putine ori, pentru a-si atinge obiectivele, membrii gruparilor au recurs la violenta, lasand in urma raniti si chiar morti. Cu toate ca politia a decapitat majoritatea clanurilor, acestea au inca influenta in lumea interlopa.

FOTO Profetiile zguduitoare ale celor mai mari duhovnici ai Romaniei: Mai avem 12 luni de libertate si vine urgia

Nu de putine ori s-a scris si s-a vorbit despre duhovnicii din Romania care sunt inzestrati cu har de la Dumnezeu. Adevarul va prezinta astazi povestile mai putin cunoscute ale preotilor romani care au reusit sa devina de-a lungul timpului emblemele divinitatii pentru romani si care au prezis mari evenimente si tragedii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )