Libnet.ro
UNICEF

10:00

in lupta pentru suprematia in IT, China are cel mai rapid supercomputer

Adevărul Adevărul,
in lupta pentru suprematia in IT, China are cel mai rapid supercomputer

Chinezii au reusit depasirea recordului stabilit in urma cu cativa ani folosind componente din China, fara ajutor din Occident. continuă pe Adevărul

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

Sunway TaihuLight: China a creat cel mai rapid supercomputer

Nu cred ca avea cineva vreun dubiu in privinta abilitatii chinezilor de a crea gadgeturi impresionante, dar Sunway TaihuLight confirma crearea unui supercomputer ce a depasit toate recordurile de performanta. in principiu, este foarte greu sa creezi un supercomputer, mai ales unul care are ca scop depasirea tuturor celorlalte supercomputere create vreodata. Pentru a duce [].

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Ionel Ganea, atac devastator pentru Anghel Iordanescu: Este cel mai nesimtit om pe care l-am intalnit

Fostul atacant al Nationalei trage din toate directiile in antrenorul tricolorilor. Tot respectul pentru Nea Puiu. A fost candva cineva. Dar asa pot spune si eu ca bunica mea a fost.

De la Vodafone la DigiMobil, acesta e cel mai rapid internet mobil si fix in Romania

Internetul mobil din Romania a avansat foarte mult in ultimii ani, iar vitezele 4G au devenit norma. Acest top cu cele mai bune viteze ar trebui sa te ajute sa alegi cel mai bun abonament.

Mai rapid decat Bugatti Chiron: Aston Martin lucreaza la o super masina

Cei care au considerat ca unul dintre cele 500 de Bugatti Chiron nu este suficient de exclusivist, pot opta pentru un nou Aston Martin care se anunta a fi mai rapid. Au trecut deja multi ani de cand cei de la Bugatti se afla in spatele recordului de a fi produs cea mai rapida masina [].

Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO, putand distruge orice tara, inclusiv SUA. Comandantul fortelor americane din Europa: Trebuie creat un spatiu Schengen de tip militar

Generalul american Ben Hodges lanseaza un avertisemnt cu privire la potentialul militar al Rusiei. Comandantul fortelor americane din Europa spune ca Moscova poate transfera mai rapid decat NATO efective.

Comandantul fortelor americane din Europa: Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO / Este singura amenintare potentiala care ar putea distruge SUA, Marea Britanie sau Germania

Moscova poate transfera mai rapid decat Alianta Nord-Atlantica efective militare, avertizeaza generalul american Ben Hodges, propunand crearea unui spatiu Schengen militar la nivelul NATO si avertizand ca Rusia poate distruge orice tara, inclusiv SUA, Germania si Marea Britanie, potrivit BBC News, preluat de Mediafax.

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Cel mai bun jucator al Albaniei, urmarit de trei echipe de top din Europa

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Asa am putea traduce victoria Albaniei in fata Romaniei, si mai ales, carierele advesarilor. in urma prestatiei bune pe care a avut-o in.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )