Libnet.ro
UNICEF

21:00

Luptatori anititero inarmati in statiile de metrou din Capitala (VIDEO)

B1 B1,
Luptatori anititero inarmati in statiile de metrou din Capitala (VIDEO)

Autoritatile au decis ca de acum inainte luptatorii antitero sa patruleze prin statii. inca din weekend, mai multe echipe de luptatori ai Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes. continuă pe B1

Restrictii pentru taximetristi: 80% din taxiurile din Capitala nu vor mai avea voie sa preia clienti de la Aeroportul Otopeni (VIDEO)

80 la suta din taxiurile din Capitala nu vor mai avea voie sa preia clienti de la Aeroportul Otopeni. Vizati sunt soferii ale caror masini folosesc instalatii GPL si au un volum al portbagajului mai mic de 500.

VIDEO+FOTO. Cum ar putea arata viitoarea mare moschee din Capitala

Moscheea Regala Carol I din municipiul Constanta, ridicata in urma cu peste 100 de ani, ar putea fi un posibil model arhitectural pentru lacasul de cult ce urmeaza sa fie proiectat in Bucuresti, documentatiile de urbanism si de arhitectura urmand sa fie supuse avizarii si aprobarii autoritatilor.

Descoperire macabra intr-un camin studentesc din Capitala: O studenta a fost gasita moarta

O studenta din Bucuresti a fost gasita moarta, marti, intr-una din camerele de camin ale Campusului Agronomie. Descoperirea a fost facuta chiar de parintii ei care au fost nevoiti sa sparga usa.

O tanara de 24 de ani, gasita moarta intr-o camera de camin din Capitala. Descoperirea a fost facuta chiar de parintii fetei

O tanara a fost gasita moarta, marti, intr-una din camerele de camin ale Campusului Agronomie. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de parintii ei care au fost nevoiti sa sparga usa,.

Deces suspect intr-un campus din Capitala. O tanara de 24 de ani, gasita moarta in camera de camin

O tanara a fost gasita decedata, marti, in camera de camin din Campusul Agronomie, dupa ce parintii au spart usa deoarece fata nu mai raspundea la telefon, au declarat surse din randul Politiei pentru Mediafax.

Deces suspect intr-un campus din Capitala. Tanara de 24 de ani, gasita moarta

O tanara a fost gasita decedata, marti, in camera de camin din Campusul Agronomie, dupa ce parintii au spart usa deoarece fata nu mai raspundea la telefon, au declarat surse din randul.

Legea darii in plata a trecut de Comisia Juridica. Programul Prima Casa a fost scos din proiect (VIDEO)

UPDATE: Legea darii in plata, cu aceste amendamente, a trecut de Comisia Juridica si va ajunge la vot in plenul Camerei Deputatilor. Deputatii din Comisia Juridica au decis ca Programul.

Oamenii de stiinta au descoperit cauza aparitiei craterelor uriase din Siberia (VIDEO)

Oamenii de stiinta au descoperit cauza aparitiei craterelor imense din Siberia. Potrivit specialistilor americani, acestea sunt cauzate de incalzirea globala, fenomen care a dus la eliberarea in.

TAROM va relua de marti zborurile catre aeroportul Zaventem din Bruxelles (VIDEO)

Compania TAROM va relua incepand de marti zborurile catre aeroportul Zaventem din Bruxelles, informeaza B1 TV. incepand din 5 aprilie reluam operarea catre aeroportul Zaventem.

Eurostat: in Romania si Bulgaria ora de munca se plateste cel mai prost din Europa (VIDEO)

In Romania si Bulgaria ora de munca se plateste cel mai prost din Europa. Angajatorii romani ofera 5 euro pe ora salariatilor, de cinci ori sub media europeana. Recompensati regeste sunt cei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2781 seconds )