Libnet.ro
UNICEF

19:30

Descoperire macabra intr-un camin studentesc din Capitala: O studenta a fost gasita moarta

România Liberă România Liberă,
Descoperire macabra intr-un camin studentesc din Capitala: O studenta a fost gasita moarta

O studenta din Bucuresti a fost gasita moarta, marti, intr-una din camerele de camin ale Campusului Agronomie. Descoperirea a fost facuta chiar de parintii ei care au fost nevoiti sa sparga usa. continuă pe România Liberă

Descoperire socanta intr-un canal dintr-o comuna vasluiana

Descoperire macabra in comuna Banca, judetul Vaslui. Trupul unei batrane de 72 de ani a fost descoperit intr-un canal al paraului Horoiata, afluent al raului Barlad.

O tanara de 24 de ani, gasita moarta intr-o camera de camin din Capitala. Descoperirea a fost facuta chiar de parintii fetei

O tanara a fost gasita moarta, marti, intr-una din camerele de camin ale Campusului Agronomie. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de parintii ei care au fost nevoiti sa sparga usa,.

Deces suspect intr-un campus din Capitala. O tanara de 24 de ani, gasita moarta in camera de camin

O tanara a fost gasita decedata, marti, in camera de camin din Campusul Agronomie, dupa ce parintii au spart usa deoarece fata nu mai raspundea la telefon, au declarat surse din randul Politiei pentru Mediafax.

Deces suspect intr-un campus din Capitala. Tanara de 24 de ani, gasita moarta

O tanara a fost gasita decedata, marti, in camera de camin din Campusul Agronomie, dupa ce parintii au spart usa deoarece fata nu mai raspundea la telefon, au declarat surse din randul.

Luptatori anititero inarmati in statiile de metrou din Capitala (VIDEO)

Autoritatile au decis ca de acum inainte luptatorii antitero sa patruleze prin statii. inca din weekend, mai multe echipe de luptatori ai Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes.

Restrictii pentru taximetristi: 80% din taxiurile din Capitala nu vor mai avea voie sa preia clienti de la Aeroportul Otopeni (VIDEO)

80 la suta din taxiurile din Capitala nu vor mai avea voie sa preia clienti de la Aeroportul Otopeni. Vizati sunt soferii ale caror masini folosesc instalatii GPL si au un volum al portbagajului mai mic de 500.

VIDEO+FOTO. Cum ar putea arata viitoarea mare moschee din Capitala

Moscheea Regala Carol I din municipiul Constanta, ridicata in urma cu peste 100 de ani, ar putea fi un posibil model arhitectural pentru lacasul de cult ce urmeaza sa fie proiectat in Bucuresti, documentatiile de urbanism si de arhitectura urmand sa fie supuse avizarii si aprobarii autoritatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )