Libnet.ro
UNICEF

01:05

Macedonia: Patru persoane au murit in urma prabusirii unui elicopter

B1 B1,
Macedonia: Patru persoane au murit in urma prabusirii unui elicopter

Patru persoane au murit, joi seara, dupa ce un elicopter s-a prabusit in sud-estul Macedoniei, relateaza AFP. Accidentul a avut loc in jurul orei 23:00 ora Romaniei), cand un elicopter de tip MI-17 s-a. continuă pe B1

Cel putin patru persoane au murit in urma cutremurului produs la frontiera dintre Mexic si Guatemala

Bilantul cutremurului produs luni in zona de frontiera dintre Mexic si Guatemala a fost revizuit, marti, la patru morti si 25. 000 de sinistrati, potrivit autoritatilor mexicane si guatemaleze, relateaza.

Trei cladiri s-au prabusit in Casablanca: Cel putin patru persoane au murit, iar alte zeci de persoane sunt date disparute

Trei imobile s-au prabusit, vineri seara, inCasablanca, cauzand moartea a patru persoane si disparitia altor zeci de persoane, scrie AFP. Autoritatile au recuperat deja patru cadavre de sub cladirile.

New York. Patru persoane au murit sub casele daramate de furtuna

Cel putin patru persoane au murit, dupa ce o furtuna puternica, pe care multi o descriu ca pe o tornada, a daramat ieri seara mai multe case din centrul statului New York. Potrivit Los Angeles Times, potopul a.

Sofer basarabean mort la Ciocarlia, in urma ciocnirii unui autocar de un tractor

Un tanar sofer profesionist, in varsta de 29 ani, din Republica Moldova a murit, iar alti doi conducatori auto au fost grav raniti intr-un accident produs la o intersectie de drumuri de langa Ciocarlia.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )