Libnet.ro
UNICEF

22:30

Macovei, despre confiscarea banilor din campania electorala: AEP nu a tinut cont de procedura PayPal

România Liberă România Liberă,
Macovei, despre confiscarea banilor din campania electorala: AEP nu a tinut cont de procedura PayPal

Monica Macovei a precizat, luni, referitor la decizia Autoritatii Electorale Permanente de confiscare banilor destinati campaniei electorale a acesteia, ca institutia nu a tinut cont de procedura sistemului PayPal si a decis, astfel, sa confiste sume care au fost primite legal si transparent, conform unui comunicat de presa remis redactiei. continuă pe România Liberă

Radu Banciu, despre dosarul Mita la PSD: Adica tu, Mircea Geoana, nu stiai cine finanteaza campania electorala? De parca te pregateai sa sari sotronul in parc (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Ioan Niculae la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul Mita la PSD, context in care.

Noua carte a Klaus Iohannis, Primul Pas, prezinta primele zile ale mandatului de presedinte precum si campania electorala. Cartea va fi lansata pe 23 mai la Bookfest

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va lansa pe 23 mai, la Targului International Bookfest, o noua carte intitulata Primul Pas, o continuare a volumului din 2014 Pas cu Pas. Volumul Primul pas, care va fi.

Traian Basescu, despre magistratii santajabili din Justitie

Traian Basescu a precizat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 Tv, ca una din problemele legate de justita din Romania are in vedere ofiterii acoperiti printre magistrati, care pot fi santajati.

Ministrul turc de Interne, despre atacul armat din Turcia: Nu este necesara amanarea meciurilor

Ministrul turc de Interne Sebahattin Ozturk a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca federatia de fotbal este cea care decide daca se vor amana meciuri, ca urmare a atacului de sambata, insa, din punctul sau de vedere, o astfel de masura nu este necesara, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )