Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu, despre dosarul Mita la PSD: Adica tu, Mircea Geoana, nu stiai cine finanteaza campania electorala? De parca te pregateai sa sari sotronul in parc (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre dosarul Mita la PSD: Adica tu, Mircea Geoana, nu stiai cine finanteaza campania electorala? De parca te pregateai sa sari sotronul in parc (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Ioan Niculae la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul Mita la PSD, context in care. continuă pe B1

Radu Banciu, despre eliberarea lui Gigi Becali: Omul asta, in afara de minciuna, nu a facut nimic in puscarie. Cred ca judecatorii s-au plictisit sa il tina in inchisoare (VIDEO)

Radu Banciu a comentat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1 subiectul eliberarii conditionate a lui Gigi Becali. Banciu sustine ca intreaga situatie este o farsa si.

Radu Banciu, despre Iohannis si Ponta: Amandoi tipici pana la Dumnezeu. Unul, un mincinos tradator, altul, neamtul linistit, fara emotii (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti a emisiunii sale, discursul presedintelui Klaus Iohannis in care a vorbit, printre altele, despre viitoarea motiune de cenzura pe care PNL o pregateste, afirmand ca.

Sentinte finale in dosarul Mita la PSD: Ioan Niculae, cel mai bogat roman - doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, Bunea Stancu - trei ani

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat joi la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul Mita la PSD, in care fostul lider PSD-ist Gheorghe Bunea Stancu a fost condamnat la trei ani de inchisoare, anunta Realitatea TV. Potrivit topului Forbes 2015, Ioan Niculae, proprietarul InterAgro, este cel mai bogat roman, cu o avere estimata la 1,1 miliarde de dolari.

Cine este Gelu Teodorescu, condamnatul din umbra in dosarul Mita la PSD. Fost sef al INSOMAR, omul lui Vintu urcat cu forta pe scaunul lui Eminescu

Gheorghe Gelu) Teodorescu este unul dintre cei trei condamnati la cate doi ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Mita la PSD.

Ioan Niculae, 2 ani si jumatate la puscarie in dosarul Mita la PSD. Pacatele celui mai bogat roman: afaceri de rasunet cu maharii politicii romanesti

Magnatul Ioan Niculae a primit joi, 2 aprilie 2015, doi ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Mita la PSD. Acesta nu este singurul dosar penal in care a fost implicat Niculae. Numele omului de afaceri a aparut si intr-un alt dosar, intrumentat de DIICOT, si cunoscut sub numele Gaze ieftine pentru Niculae.

Pacatele magnatului Ioan Niculae, trimis la puscarie in dosarul Mita la PSD: sute de salariati neplatiti, afaceri de rasunet cu maharii politicii romanesti

Magnatul Ioan Niculae a primit doi ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Mita la PSD. Acesta nu este singurul dosar penal in care a fost implicat Niculae. Numele omului de afaceri a aparut si intr-un alt dosar, intrumentat de DIICOT, si cunoscut sub numele Gaze ieftine pentru Niculae.

Mircea Geoana, dupa condamnarile din dosarul Mita la PSD: Nu au legatura cu mine

Mircea Geoana sustine ca aceste condamnari din dosarul Mita la PSD nu au nicio legatura cu el. Chiar daca cei implicati in dosar spuneau ca dau mita pentru campania lui Geoana, fostul prezidentiabil.

Ioan Niculae si Bunea Stancu, condamnati la inchisoare cu executare in dosarul Mita la PSD

Ioan Niculae a fost condamnat la 2 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul Mita la PSD. Totodata, fostul baron PSD, Gheorghe Bunea Stancu, ex-presedinte al CJ Braila, a primit 3 ani de inchisoare.

Procurorii DNA cer pedepse cu executare pentru omul de afaceri Ioan Niculae si complicii sai, in dosarul Mita la PSD

Procurorii DNA au cerut, joi, pedepse cu executare pentru omul de afaceri Ioan Nicuale si complicii sai din dosarul Mita la PSD, potrivit Mediafax. Omul de afaceri a adus clarificari in legatura cu declaratia.

Procurorii cer pedepse cu executare pentru inculpatii din dosarul Mita la PSD

Procurorii DNA au cerut, joi, pedepse cu executare, pentru omul de faceri Ioan Niculae si complicii sai, in dosarul Mita la PSD, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )